Zdravím,
mám problém s přehráváním avi souborů. Pravidelně když spustím film nahraný z DV kamery, tak se začne přehrávat, ale po ani ne 1/2 vteřině modro a hlášení bad pool header a konec.
Dělalo to na MSI KT6 Delta 8xAGP, Barton 2500+@2205Mhz, 2x 512MB A-Data PC3200 CL3, NVidia NX6600GT 256MB. Teď 2x 1024MB Kingston HyperX PC3200 CL2 a ATI Radeon X1950PRO 512MB a dělá to pořád. DVD filmy bez problémů.
Dík za radu.
Bad pool header
Občas také hláška bad pool caller. Nic méně jsem odinstaloval a znovu nainstaloval DirectX 9 a nainst. Media player 11 místo 10 a dobrý. Mam ještě Nero Showtime player a QuickTime player. Nero blbne pořád a Quick v poho, ale v horší kvalitě. Co se týče kodeků, tak mám nainstalovaný XP Codec pack. Jestli to chce jiný codeky, tak mi prosím poraďte jaký.
Dík.
Dík.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Existuje program, který zjistí jaký kodek je třeba k přehráti určitého videa, ale já si za boha nemohu vzpomenout, jak se jmenuje. Možná, že někdo jiný poradí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Problémy s hardwarem”