Nokia C6-00 Vaše skúsenosti?
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nokia C6-00 Vaše skúsenosti?
Pri štvrtej reklamácii Nokia C5-03 (zamrzanie pri písaní sms, fotení, samovoľné vypínanie atď) som si narýchlo kúpil C6-OO. Až na blesk oproti C5 a quertz klávesnici a malých zmien v ovládaní som v podstate nič nové nezískal. Má niekto z Vás skúsenosti ako zrýchliť C6, tipy ako šetriť batériu (mne na jedno nabitie výdrží max jeden deň..) poprípade stránky na zaujímavý software?
samael.35
Re: Nokia C6-00 Vaše skúsenosti?
No, tak nevím co jsi koupil, ale mě vydrží 3 dny při psaní sms a podobně.. Při větší zátěži jen 2 ..
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo
GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB
RAM: Kingston HyperX 16 GB
SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W
HDD: WD 1 TB 7200 ot / min
ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB
RAM: Kingston HyperX 16 GB
SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W
HDD: WD 1 TB 7200 ot / min
ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
C6-00 = Symbian OS v9.4, C5-03 Symbian OS v9.4, mimo HW jsi čekal co? Symbian 5th je to co Nokii začalo zabíjet a soudruh Elop to podpořil dubovou elektrodou v jahodový svářečce
Pokud chceš s tohoto telefonu něco vyždímat tak upraveným FW (CFW) nebo aspoň hackem, pro všechny, před odsouzením a nesmyslným tvrzením o hacku symbianu si o tom něco nastudujte
, co se týká baterie tak neřeš, je to individuální! Komu vydrží u těchto telefonů baterie 2-3 dny, tak využívá telefon na sotva 50% 

Člověk se pořád učí.
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám N97mini což je skoro ten samý telefon jen má asi kvalitnější vnějšek, nevím, když ho opravdu používám tak vydrží 2-3 normálně někdy i týden, jinak, mi to jeji zpracování přišlo celkem nekvalitní, asi to bude tím že to je samý plast
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dakujem všetkým za reakcie a postrehy. Viem že sa jedná u oboch o Symbian OS v9.4 ale C5-03 bola "svižnejšia" a celkovo mobil makal ako má oproti C6 o min 50% rýchlejšie nehovoriac o baterii... Hack symbianu som ešte neskúšal, preto som sa pýtal na názor všetkých ktorý C6 majú a používajú dlhšie aby mi poradili. Android u Nokii Lumia ktorú mám ma nedachol, preto hľadám spôsob ako C6 využiť čo najefektívnejšie.
samael.35
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je tam znatelný rozdíl v chování tak to může být verzí FW nebo nějakým nainstalovaným SW či bordelem v telefonu. Jestli to lze, aktualizoval bych FW, provedl formát všech pamětí (pamět C: trojhmatem) bez navrácení! kompletní zálohy z Nokia Suite, pokud by ani toto nezabralo tak to může být kusem.
Každý svůj telefon nějak používá, s N97 i mini mám osobní zkušenost, aby vydržela týden tak je třeba ji používat jako hlupku a moc nevolat, 2-3dny při slabším používání, 1-1,5dne silná zátěž, 6hod. např. magoření s nějakou super hrou.
FilipN97mini píše:když ho opravdu používám
Každý svůj telefon nějak používá, s N97 i mini mám osobní zkušenost, aby vydržela týden tak je třeba ji používat jako hlupku a moc nevolat, 2-3dny při slabším používání, 1-1,5dne silná zátěž, 6hod. např. magoření s nějakou super hrou.
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3652
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 11:58
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2722
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”