Nevím kam to dát. Sekání se PC
Nevím kam to dát. Sekání se PC
Ahoj pánové mám takový problém, mám pc AMD Phenom X2 550BE , grafiku - GTX560 , 8gb- ram - takový strohý výčet ale abych se dostal k věci , pc při hraní i starších her se seká ( respektive obraz ) Při hrách typu Richard Burns rally , counter strike : source ale i 1.6 což jsou hry které by pc mělo zvládat bez větší námahy, ale i tak se seká , potřebuji zjistit kde by mohl být zakopaný pes. Z pozice lajka mě napadlo špatné HDD , popřípadě základní deska nebo nějaká ramka špatná , ale nerozumím tomu tolik a nechci zbytečně něco koupit když by to nebylo ono , ( nedej bože by to byl pouze softwarový problém - problém se opakuje i po kompletní reinstalaci PC ) Jinak pc běží na této sestavě cca 4roky skoro každý den ( vyjímkou je grafická karta tu mám myslím od podzimu nebo od jara , ale problém se projevuje poslední 2 měsíce ) Díky moc za radu a omlouvám se zda tu nějaké téma je ale nenašel jsem jej.
-
- Pohlaví:
Re: Nevím kam to dát. Sekání se PC
Příčin může být mnoho, vysokými teplotami počínaje přes vadné RAM a poškozený HDD.
Jaké jsou teploty? Otestuj RAM memtestem a koukni na disk.
Jaké jsou teploty? Otestuj RAM memtestem a koukni na disk.
jak se pracuje s tím mentestem ? a jakým programem nejlépe změřit teploty ? Jinak disk projetý Ccleanerem i čištění disku a oprava registrů
mentest : neumím skoro ani slovo anglicky
mentest : neumím skoro ani slovo anglicky

Naposledy upravil(a) K_O_S_A dne 27 kvě 2012 21:03, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
tak teploty jsou nyní takovéto - 
vím když jsem pc kupoval tak to nejhorší na něm bylo HDD a a také od něj jsou slyšet takové zvláštní zvuky

vím když jsem pc kupoval tak to nejhorší na něm bylo HDD a a také od něj jsou slyšet takové zvláštní zvuky
-
- Pohlaví:
to jsem chtěl když on ten text nejde zkopírovat a přepisovat ho je peklo :) sem doufal že bys mi mohl říct jen kde je problém 

-
- Pohlaví:
Problém není nikde, zvládne to 2GB paměti, což ty potřebuješ. Nech to proběhnout vždy 2x, ale trvá to dlouho.
mám tam dát 2000mb a starting ? a opakovat to 2x ? zda jsem to dobře pochopil, ale potřeboval bych otestovat celých 8gb nebo jak to pak udělám aby to testovalo další a né ty samé ?
-
- Pohlaví:
Dáš tam 1. a otestuješ a tak pokračuješ s 2., 3. a 4. Neměly by tam být žádné chyby!
moment , tak znova , sem to teď spustil ale mám stále pc všechny 4 ramky ( 8gb ) takže mám vyndat všechny zbylé ramky z pc ? ( nebude problém s win 7 profi X64 když bude paměť pouze 2gb ? ) a jen pro jistotu ramky vždy vyndávat při vyplém PC ?
sorry za takové dotazy ale raději se 100x zeptám než to jednou podělám
nejsem žádný IT expert :)

-
- Pohlaví:
Snad to píšu jasně. Vždy po jedné RAM. Co to máš za memtest? Ten by měl běžet nezávisle na systému. Nabootovat a běží.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3255
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57