aut. přihlašování na plochu
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
aut. přihlašování na plochu
zdar když si nastavim registry aby automaticky při spuštění pc mě to přihlásilo na plochu tak se stane jenom 1. hned po nastavení jak zapnu pc třeba další den nebo prostě po 2. tak už se musim přihlašovat manuálně, všechno mám nastavený podle návodu: tady když se podivám po tom 1. spuštění tak hodnota AutoAdminLogon je nastavena na 0 když sem ji přitom nastavoval na 1 tak nechápu kde je chyba nebo co dělám špatně..?? jo a eště... mám jen jednoho uživatela tady, měl sem to tak daný že se to automaticky přihlašovalo ale prostě najednou musim klikat... na druhym pc sem to taky zkoušel a de to v pohodě... ale mě tady ne, díky za radu
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OndraP. píše:to heslo když nevyplnim tak se mě jakoby smaže ten účet, vždycky mě to všechno vymaža a vytvoří novej bezevšeho... prostě nic tam nemám.... musim vždycky obnovit systém.... nvm je to nějaký pojebnutý, ale zdá se mě že už to fakčí takže už to asi neřeštěale jinak díky moc
![]()
Jo asi to budes mit "trochu" pojebany, normalne by se bez hesla mel ucet prihlasit

Počítač: ANO! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 18078
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 11:43
-
-
Problém s AMD launcherem při kliknutí pravým na plochu
od Rhadley » 29 lis 2024 01:20 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2161
-
od Minapark
02 pro 2024 08:55
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 10223
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-