Zdravím,
mám zvláštní požadavek :-) Potřebuji do práce sehnat co nejlepší termokameru v cenovém rozmezí 500 tis. až mega. Měla by sloužit na měření teploty stěny formy, takže snímání i z povrchů s větší či menší drsností. Nemělo by se jednat o statickou, ale ruční, přenosnou. Vůbec nevím na jaké parametry se zaměřit a co sledovat. Kdyby někdo věděl, tak budu moc vděčný za každou radu.
PS: Co jsem dostal info, tak rozlišení větší než 320x240 a natáčení videa by se hodilo.
Doporučte termokameru od 500 tis. výše
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučte termokameru od 500 tis. výše
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Doporučte termokameru od 500 tis. výše
Já to určitě neporadím co koupit, jenom jsem se pozastavil nad požadavkem který je určen cenou. Spíš by se mělo hledat podle rozsahu teplot, TATO je např. jen do 350st. což může být málo.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten cenový požadavek je nastaven takhle, protože v tomhle rozmezí byla pořízena předešlá kamera. Je to už nějaký čas a nikdo tu nemá odhad v jakém cenovém rozpětí se pohybijí teď, ale opravdu kamery splňující výše uvedené parametry jsou až od 300 tis. výše...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Tak to je mi jasný, s kamerou za 30 tis. je možné tak akorát kontrolovat zateplení oken.