Zdravím,
nevím, ale to mám pouze já smůlu na WD? Pokud mi ňáký disk odejde po krátkém čase, tak vždy WD v různých cenových relací. Tenhle odešel po cca jednom měsíci. Většinou tahám DATA pomocí Get Data Back, ale tentokrát se mu to nedaří.
Disk moc komunikovat nechce. Vidí ho pouze BIOS a správce disků. Disk budu reklamovat, ale nejdříve potřebuji DATA zpět a tak se ptám co bych mohl ještě zkusit???
Záchrana DAT z HDD
-
- Pohlaví:
Re: Záchrana DAT z HDD
Možná najdeš odpověď níže - Mohlo by vás zajímat. A co ta inicializace?
Inicializace se nezdaří... Podívám na to..
Kolik je tech IO chyb? Kazdy sektor nebo jen zacatek disku? (sektor 0 je docela problem)
Chtelo by to zjistit jestli je nejaka cast citelna, tech zavad muze byt spousty vcetne nefunkcnich ctecich hlav nebo kolize hlavy s plotnou (coz zlikviduje velkou cast disku nebo komplet)
Chtelo by to zjistit jestli je nejaka cast citelna, tech zavad muze byt spousty vcetne nefunkcnich ctecich hlav nebo kolize hlavy s plotnou (coz zlikviduje velkou cast disku nebo komplet)
Z čeho to vyčtu? Většinou disk utlity nevidí. Teď provádím test utlitou od výrobce - WD.
Ja bych spustil MHDD z bootovaciho CD (pristupuje primo na hw, takze nemuze fungovat z windows)
Ju ten na CD mám a tak zkusím až dojede kontrola od WD. Ten scan se zaseknul a občas v disku hlasitě cvakne
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Kvě 2012 15:18) ---
Find & Mount vypadá schopně... Neznám a zkusím..
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Kvě 2012 15:39) ---
Tak ani Find & Mount... V intervelech několika minut mi vždy skočí chyba kterou ignoruji a za pár minut další a další. 15 minut a 0%
Ještě zkusím MHDD Petře
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Kvě 2012 15:18) ---
Find & Mount vypadá schopně... Neznám a zkusím..
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Kvě 2012 15:39) ---
Tak ani Find & Mount... V intervelech několika minut mi vždy skočí chyba kterou ignoruji a za pár minut další a další. 15 minut a 0%
Ještě zkusím MHDD Petře
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi neměl ten disk rozdělený na více oddílů, můžeš zkusit v nějakém partition manageru znovu vytvořit primární oddíl na celém disku. Tím by se ti na chvilku mohlo podařit oživit tabulku rozdělení disku.
Pak spustit ten GetDataBack. Pokud by se jednalo pouze o chybu MBR (0) sektoru, půjde to možná přečíst i normálně.
Také můžeš zkusit Partition Disk Doctor.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Kvě 2012 21:41) ---
Koukám ale, že se bude spíše jednat o závadu čtecího/zapisovacího mechanismu, což je na hov..
Pak spustit ten GetDataBack. Pokud by se jednalo pouze o chybu MBR (0) sektoru, půjde to možná přečíst i normálně.
Také můžeš zkusit Partition Disk Doctor.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Kvě 2012 21:41) ---
Koukám ale, že se bude spíše jednat o závadu čtecího/zapisovacího mechanismu, což je na hov..
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Přesně tak… To je i můj závěr. S tím diskem nejde pracovat a do struktury disku jsem se nedostal s žádným SW. WD není špatná značka, ale já na ně nemám šťastnou ruku. Když jsem provedl Quick scan pomocí HD tune, tak pouze error
Zpět na “Problémy s hardwarem”