Hledám specifický zvuk
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hledám specifický zvuk
Když si v odkazu, který ti dal Blue Spirit, zadáš ve vyhledávání Office (to je nejen program, ale také označení kanceláře) a potom Type Writer (= psací stroj), vyjede na tebe přes 250 zvuků, které vydává psací stroj. Tam už si vybereš sám, nebo chceš přímo odkaz na konkrétní soubor?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nene, nejdřív to projedu a pak uvidíme jestli se z toho bude dát něco vybrat 

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to tam projel ale nic alespoň podobného tomu, co hledám jsem nenašel. Potřebuju něco trošku víc "umělého". Tam když sice najdu nějaký přijatelný zvuk, jsou tam třeba mezery nebo i zvuk mezerníků a tak podobně a to tam právě nechci.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pochybuju, že se ti podaří stáhnout zvuk přímo na míru tvým potřebám. Pokud popíšeš přesněji svou představu ohledně kadence a charakteru zvuku, nebyl by zas takový problém použít některý z těch stažených zvuků jako prefabrikát a vyrobit z něj to, co potřebuješ.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No to asi ne ale muselo by to být alespoň něco pravidelného. Nevím jak to lépe popsat, většinou si všechno najdu sám ale tohle se mi nějak nedaří.
-
- Pohlaví:
Pokud to nedokážeš popsat, pak to logicky nemůžeš najít. 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
mmmartin píše:... Pokud popíšeš přesněji svou představu ohledně kadence a charakteru zvuku, nebyl by zas takový problém použít některý z těch stažených zvuků jako prefabrikát a vyrobit z něj to, co potřebuješ.
Bejvalka taky nevěděla, co by vlastně chtěla, a nedala pokoj, dokud to nedostala. Skončilo to rozvodem.

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já se nemám s kým rozvést
ale nevím, jak by jste to chtěli popsat. Ukázku sem dal už mr. CoBain_SK hned ve druhém příspěvku. Je mi vcelku šumák jestli to bude takovej stejně pípací zvuk nebo jen podobný. Je mi jedno jestli to bude dělat "klap klap klap klap..." nebo "pip pip pip pip..." hlavně aby to nebylo "haf mňau kykyryký bzzz haf mňau"...

Jestli by nešlo si ten zvuk nějak dostat přímo z toho videa, které uváděl CoBain_SK, nebo z jiného dílu JAGu?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Stále si nerozumíme: místo informace jak zvuk vypadat nemá by bylo lepší popsat, jak by vypadat měl. Už jen třeba informace, jak dlouho by měl trvat,by byla dost přínosná.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že ty š, 4 vteřiny jako u toho videa by mohli stačit. Pokud ale bude mít 10 nebo 150, není přeci problém si část vyjmout nebo naopak jestli bude mít jen jednu ale ta sekvence zvuků se bude pořát stejně opakovat, můžu si ho i libovolně prodloužit ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4998
-
od uzivatel123
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 22390
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 6487
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6443
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 6179
-
od petr22