Podivne chovani ikonky pripnute k hlavnimu panelu
Podivne chovani ikonky pripnute k hlavnimu panelu
Mam Windows 7. Dneska mi z hlavniho panelu zahadne zmizela ikonka Firefoxu. Kdyz si ji tam pripnu znovu a otevru Firefox, tak se ta ikonka rozdvoji (proste ji mam na hlavnim panelu dvakrat - jednou nalevo od vsech pripnutych ikonek a po otevreni Firefoxu jeste napravo od pripnutych ikonek). Takze mi to zbytecne zaplacava misto na hlavnim panelu. U jinych programu, ktery tam mam pripnuty, se tohle nedeje. Zkousel jsem ikonku odepnut a znovu pripnout, ale nepomaha to. Nevi nekdo, co s tim?
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Podivne chovani ikonky pripnute k hlavnimu panelu
Zapni tu mozillu a když bude zaplá odepni do panelu tu která jakoby není zaplá , pak klikni pravým na tu mozillu v hlavním panelu a dej připnout k panelu..
Re: Podivne chovani ikonky pripnute k hlavnimu panelu
Diky, to funguje :)
Zrovna jsem to i vygooglil :)
When you have both icons in the bar unpin the original icon, then right-click the newly spawned icon, and pin it to the taskbar. You can then move the new pinned item to any location in your task bar. Now you shouldn't get two. To check close the programme and then click on the icon see if that has resolved the issue. Worked for me
Zrovna jsem to i vygooglil :)
When you have both icons in the bar unpin the original icon, then right-click the newly spawned icon, and pin it to the taskbar. You can then move the new pinned item to any location in your task bar. Now you shouldn't get two. To check close the programme and then click on the icon see if that has resolved the issue. Worked for me
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2315
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 4
- 2981
-
od petr22
20 pro 2024 20:06
-
- 1
- 4144
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8219
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
-
- 4
- 2303
-
od FELINY