Můj názor na ochranu autorských práv
Můj názor na ochranu autorských práv
Dám jednoduchý příklad: Budu mít písničku a budu jí chtít prodávat za 1000 korun viz různé programy. Ted nikdo na ní nebude mít prachy tak ji začnou krást, já tedy udělám vše proto abych tomu zabránil, ale lidi nemají prachy tak mi ji ani neukradnou a ani si ji nekoupí a já budu tam kde jsem byl nebudu vydělávat ale zároveň ztratím popularitu, naopak když povolím aby v nekomerčním využití si mojí písničku lidé zpívali venku kolem ohýnku tak sice mi z toho platit nebudou ale písnička bude populární. To samé když budu autor Photoshopu a lidé na něj nemají prachy tak si ho nekoupí ani neukradnou a já když ho udělám pro domacnosti a nekomerční využití free tak si získám reklamu. Zajímá mě váš názor ale myslím si že je přehané když si venku ptáček na stromě zpívá vánoční koledu či písničku lucky bílé aby jeho majitel dostal pokutu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Můj názor na ochranu autorských práv
Zase tady rozbíháš flame!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak napsal Pic, žádný Flame. Richard Stallman by měl z tebe radost 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
.... tak sice mi z toho platit nebudou ale písnička bude populární.
A až ti přijde složenka za elektriku, napíšeš ČEZu, že sice nemáš peníze a složenku tedy nezaplatíš, ale za to si může každý zaměstnanec dvakrát denně zadarmo zazpívat tvoji populární písničku?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2544
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 17:48