amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
James_Radlle píše:amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
tak jak to vypada? uz je zapojen?
amaroun píše:James_Radlle píše:amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
Uz je nainstalován,ikdyž byla to fuska,kdyz mas jeden stary IDE a novy je SATA.Rozdelil jsem si ho na vic casti a slape zatim dobre,nezavisle mam stary Seagate 40 GB a ten je o trochu tissi,nez tento Samsung, ale ve skrini to neni prakticky slyset (nekdy je horsi spatny vetrak na grafarne).Nevím co jiného se da hodnotit, pristupova doba, to se asi moc nepozna rozdil v teto tride.Je na nej dva roky zaruka,tak jsem to prubnul.V CHIPU ho testovali a vyhrál to mezi SATA pomer cena vykon.
James_Radlle píše:amaroun píše:James_Radlle píše:amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
Uz je nainstalován,ikdyž byla to fuska,kdyz mas jeden stary IDE a novy je SATA.Rozdelil jsem si ho na vic casti a slape zatim dobre,nezavisle mam stary Seagate 40 GB a ten je o trochu tissi,nez tento Samsung, ale ve skrini to neni prakticky slyset (nekdy je horsi spatny vetrak na grafarne).Nevím co jiného se da hodnotit, pristupova doba, to se asi moc nepozna rozdil v teto tride.Je na nej dva roky zaruka,tak jsem to prubnul.V CHIPU ho testovali a vyhrál to mezi SATA pomer cena vykon.
A co zahrivani?
Ja bych veril i tomu chipu:-) kdyz vyhral
James_Radlle píše:amaroun píše:James_Radlle píše:amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
A co zahrivani?
Ja bych veril i tomu chipu:-) kdyz vyhral
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů