InDesign Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

P.O.B
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

InDesign

Příspěvekod P.O.B » 15 bře 2007 10:34

Zdravím všechny,

mám problém s InDesingem CS2 (tj. v.4)

Mám jeho trial a pottřebuju upravit jednu stránku v knize a exportnout to do pdf pro tisk...

Problém je v tom, že mi ten trial včera skončil a já to nestih :cry:

Když ho nainstaluju znova jen se na mně usměje s pošle mě někam...

Neznám nikoho, kdo by ho používal a na full fakt nemám... Navíc na 1-2 dny...

Dá se nějakým programem najít všechny soubory, které si tam ta potvůrka nechá. aby věděla, že už tam byla naistalovaná? a šla instalnout znova? obnova pc až před instal nic nepomohla a změnit čas nechci(nevím, jestli by to nenarušilo jiné aplikace) a nemuselo by to pomoct...

Možná by pomohlo instalnout druhé WinXP na nový oddíl/hdd, ale pak by začal prudit mrkvosoft, že mám winy istallé dvakrát (byť na stejném pc)

Můžete někdo poradit, ajk na to, alespoň trochu legálním spůsobem?
Pak přichází v úvahu už jen crack, či nelegální down full verze :evil:

Předem díky všem za rady...

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

VirtualPC

Příspěvekod Myloš » 15 bře 2007 11:11

Jestliže máš dostatek operační paměti (v nejhorším aspoň 512MB; pokud nemáš víc, spouštěj VirtualPC ((viz dále)) na začátku práce s počítačem, dokud ještě windows a ostatní programy nepožraly větší část ramky), nainstaluj si Virtual PC a pod ním spouštěj XPéčka v okně (nutno samozřejmě do virtuálního počítače nainstalovat).
Doinstaluj si pak do něj Virtual Machine Additions (volitelná součást k doinstalování – viz nápověda), případné fonty a zazálohuj soubor s virtuálním diskem.
Potom nainstaluj trial Indesignu. Z vlastní zkušenosti vím, že není (ID ve VirtualPC) zcela bezproblémový (občas padne při otevírání souboru, ale jak ho jednou otevře, ještě mi nikdy nespadnul) a pokud jde o rychlost, nepřetrhne se, ale pro rozumnou práci je to i tak postačující.
Když ti trial vyprší, smaž soubor s virtuálním harddiskem a nahraď ho zálohou, pod níž můžeš opět onen trial nainstalovat.

P.O.B
Level 2
Level 2
Stav:

Ufff...  Vyřešeno

Příspěvekod P.O.B » 15 bře 2007 12:33

Díky, zní to sice složitě, ale zas tak blbej nejsem, takže pohoda (rozhodně to zní jednodušeji, než když mmi jednou známý vysvětloval, jak rozjet hru i imig souboru :-) ) :idea:

Tý jo, ono je to přímo od Microsoftu, tak to zírám...

Zpět na “Vše ostatní (sw)”