Zdravím,
mám menší problém. Mám udělat prezentaci v powerpointu, ale podklady mám ve wordu. Mám tam hlavně všechny grafy, které bych potřeboval dostat do toho powerpointu a to se mi bohužel nedaří. Když to tam normálně zkopíruju, tak se tam objeví taková malá disketka a když na ní kliknu, jsou tam jen možnosti - zachovat formátování zdroje a použít cílový motiv. Když zkusím jedno i druhé, tak to stejně nic nedělá.
Mohl byste mi někdo poradit? Děkuji.
Kopírování grafů z wordu do powerpointu Vyřešeno
Re: Kopírování grafů z wordu do powerpointu Vyřešeno
Ahoj ChrisX.
No mne staci kliknt na ramcek grafu tak klasicky ctrl+c a v powerpointe ctrl+v.
Ak mas tie grafy o worde vlozene nejako inak a mas problem ich kopirovat vloz tu ten word a pozriem na to.
Este ma napadlo print scren wordu potom ctrl+v v prezentacii orezat ten graf no neviem o akom pocte rozpravame.
No mne staci kliknt na ramcek grafu tak klasicky ctrl+c a v powerpointe ctrl+v.
Ak mas tie grafy o worde vlozene nejako inak a mas problem ich kopirovat vloz tu ten word a pozriem na to.
Este ma napadlo print scren wordu potom ctrl+v v prezentacii orezat ten graf no neviem o akom pocte rozpravame.
Re: Kopírování grafů z wordu do powerpointu
Tím kliknutím a ctrl+c a ctrl+v mi to právě nešlo, ale přišel jsem na jiné řešení. Dal jsem formát objektu, tam pozice obdelník a teď to můžu volně přesouvat a jde mi to i do toho powerpointu. Každopádně děkuju 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3363
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4052
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 08:27
-
-
- 0
- 2660
-
od LukM