Movie Maker Vyřešeno
Movie Maker
Zdravím chci se zeptat nevíte někdo jak jdou spojovat videa pomocí Movie Makeru moc mi to snim nejde měl jsem sony vegas na starém PC a v Movie Makeru nic neumím.
Re: Movie Maker
Normálně, stačí video přetáhnout na ten "pás" dole, vezmeš další a hodíš ho tam také. Automaticky se zařadí za sebe :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
jj to ještě chápu ale ja už nevím jak to uložit nebo spíš to uložím a nejde mi to otevřít a nevím jestli to ukládám dobře... :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2012 20:56) ---
píše Vybraný soubor má příponu .MSWMM kterou program windows media nerozpoznal.MOŽNÁ JI WINDOWS media dokáže i tak přehraát
kliknu na přehrát a objeví se program windows media player nemůže přehrát soubor.Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek který byl použit pro komprimaci souboru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2012 21:01) ---
poradíte někdo ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2012 20:56) ---
píše Vybraný soubor má příponu .MSWMM kterou program windows media nerozpoznal.MOŽNÁ JI WINDOWS media dokáže i tak přehraát
kliknu na přehrát a objeví se program windows media player nemůže přehrát soubor.Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek který byl použit pro komprimaci souboru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2012 21:01) ---
poradíte někdo ?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
1) pokud trváš na odpovědi během pěti minut, zkus se obrátit na nějakou placenou help line.
2) .MSWMM není přípona av souboru resp. av formátu, je to přípona, kterou má tzv. WMM projekt. Jsou to odkazy na soubory, které jsi do WMM vložil a soubor instrukcí, jak mají být tyto soubory zpracované.
2) .MSWMM není přípona av souboru resp. av formátu, je to přípona, kterou má tzv. WMM projekt. Jsou to odkazy na soubory, které jsi do WMM vložil a soubor instrukcí, jak mají být tyto soubory zpracované.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Do wmv to ulozis myslim pres tlacitko ulozit film.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
Prodávám knihu s návodem na Movie Maker za 40,- + poštovné zde.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Re: Movie Maker Vyřešeno
Aha tak dík moc pomohlo mi to.