Zdravím , chtěl bych zjistit, kde můžu ulevit mému harddisku a počítači.
Celková velikost harddisku je 149gb. Volného místa mám na disku už jen 25gb. Ztoho:
Program Files: 7gb -cca
Documents and settings: 75gb -cca
Riot Games: 3gb -cca
Windows: 8gb- cca
Přesto mě ještě dost Giga schází. Chtěl bych vědět, kde mám hledat jaké složky a soubory hlavně promazat abych co nejvíc ulevit počítači. Dále potřebuju počítač zrychlit, protože co jsi pamatuju byl počítač rychlejší. Proto bych byl rád za jakékoliv rady.
Děkuji
Čištění harddisku a zrychlení počítače- WinXP
Re: Čištění harddisku a zrychlení počítače- WinXP
Sestavuji návod, prosím vydrž
Děkuju mnohokrát, jsem velmi rád za tvoji/vaši ochotu 

-
- Pohlaví:
Určitě bys měl začít tím, že odstraníš třeba z dokumentů to co nepotřebuješ. Potom použít CCleaner a defragmentovat disk.
Plánuji si všechny filmy vypálit(pro svoje vlastní použití Ofc. ) a promazat, potom vyčistit Ccleanerem, ale pořád si myslím, že mi někde dost giga schází.
Nepleťe se mi do toho lidi :-) Tohle je moje téma 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tady není žádné moje/tvoje...
Kvanta místa zabírají taky zabírají body obnovy, Tempy, Staré soubory...
Kvanta místa zabírají taky zabírají body obnovy, Tempy, Staré soubory...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
1) Podle TOHOTO návodu udělej log z HJT a pak mi ho sem pošli.
2)Doporučím projít disk a vyhledat veškeré nepotřebné věci a vyházet je. Především bych se podíval na Documents and Settings.
3) Pokud nemáš, stáhni si CCleaner z mého popisu. Proveď instalaci. Poté ho spusť. na dotaz, zda chceš inteligentně vyhledávat cookies odpověz No. Poté na záložce Čistič klikni vpravo dole na Spustit Cleaner. Když už jsme u toho, přejdi na záložku Registry. Klikni na Hledej problémy. Poté, co se scan dokončí, klikni na Opravit vybrané problémy.... Zeptá se tě, zda chceš vytvořit zálohu. Klikni na NE. Poté stačí kliknout na Opravit všechny problémy a CCleaner je dokončen.
CCleaner stačí používat podle vytížení PC 1 za 4-7 dní.
4) Stáhni si z mého podpisu Defraggler. Nainstaluj ho a spusť. Poté proveď defragmentaci všech disků.
Pak mi napiš, jak na tom jsi s tím místem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 15:34) ---
Můžu vás o něco poprosit? Když napíšu že něco řeším, laskavě se mi to do toho nepleťte. Děkuji!
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 15:36) ---
Doplnění : Defraggler doporučuji používat 1 za měsíc.
2)Doporučím projít disk a vyhledat veškeré nepotřebné věci a vyházet je. Především bych se podíval na Documents and Settings.
3) Pokud nemáš, stáhni si CCleaner z mého popisu. Proveď instalaci. Poté ho spusť. na dotaz, zda chceš inteligentně vyhledávat cookies odpověz No. Poté na záložce Čistič klikni vpravo dole na Spustit Cleaner. Když už jsme u toho, přejdi na záložku Registry. Klikni na Hledej problémy. Poté, co se scan dokončí, klikni na Opravit vybrané problémy.... Zeptá se tě, zda chceš vytvořit zálohu. Klikni na NE. Poté stačí kliknout na Opravit všechny problémy a CCleaner je dokončen.
CCleaner stačí používat podle vytížení PC 1 za 4-7 dní.
4) Stáhni si z mého podpisu Defraggler. Nainstaluj ho a spusť. Poté proveď defragmentaci všech disků.
Pak mi napiš, jak na tom jsi s tím místem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 15:34) ---
Můžu vás o něco poprosit? Když napíšu že něco řeším, laskavě se mi to do toho nepleťte. Děkuji!
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 15:36) ---
Doplnění : Defraggler doporučuji používat 1 za měsíc.
Na ten log se podívám, ale je to dost programů , tak mě doufám neukamenujete. Ccleaner se chystám. Poslední otázka defragmentace je co vlastně? Jinak právě zkouším ten Space Monger ať uvidím, co má tolik místa 

V klidu, máš čas. Nemusíš se honit. Stačí když mi reportneš log a pak postupuj dál. Ještě jedna dobrá rada. Zmáčkni WIN (tlačítko mezi Ctral a Alt) + R a do spustit napiš %temp%. Otevře ti to složku. Vše, co v ní je dej smazat. Je možné, že některé soubory nepůjdou, klidně je přeskoč.
-
- Pohlaví:
Defragmentace srovná, seřadí rozházené soubory na disku. Nutno připomenout ty Body obnovení které zmínil memphisto. Na mém disku zabírají 15,1GB - screen
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5066
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2817
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 0
- 2562
-
od ComputerAsylum