Čištění harddisku a zrychlení počítače- WinXP
Re: Čištění harddisku a zrychlení počítače- WinXP
Jáj já zapomněl dát ještě to mazání k Windows, jen sem analyzoval. No každopádně udělal sem potom registry a aplikace a celkově to smazalo 2gb, a teď když dávám analyzovat Windows tak už to nic nenašlo, takže těch 8gb nevím kde je
Každopádně ručně sem domazal ty tempy , a volného mám momentálně 35gb. Documents and Settings jsou velké 75, takže ještě musím mít někde 30 gb, kde to může být?

Naposledy upravil(a) RoOfli dne 04 čer 2012 16:11, celkem upraveno 1 x.
Roofli pokud máš skype, napiš mi. Dořešíme to tam. Bude to rychlejší.
Nic proti tobě, ale já jsem jistější aby to mohli ostatní kontrolovat, osobně PC nerozumím a ty máš jen 15 příspěvků. Takže radši piš sem ať mám jistotu, neber to osobně 

Problém je s logem z HJT. jaojao napsal, že ho sem nemáš posílat. A bez něj asi těžko něco provedu.
Přesně tak, jemu ještě nedošlo k čemu je tohle fórum ........
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Další dotaz, co vše můžu ztratit defra. toho disku? Jen zbytečné soubory co Win nepoužívá? A kdo má ten program ozkoušený, chci jít na jistotu.
Když jaojao povolí odeslání logu, není problém to dořešit zde. V opačném případě pojedeme cestou AVPTool/MBAM.
Defragmentací nic neztratíš. Ta pouze přesune soubory tak, aby byly pohromadě a ne různě propletené mezi sebou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 16:20) ---
Defraggler je od stejné firmy jako ccleaner. Nic nemůže pokazit.
Defragmentací nic neztratíš. Ta pouze přesune soubory tak, aby byly pohromadě a ne různě propletené mezi sebou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 16:20) ---
Defraggler je od stejné firmy jako ccleaner. Nic nemůže pokazit.
-
- Pohlaví:
Můžeš použít defragmentační nástroj systému. Ovladací panely - Výkon a údržba - Seřadit položky na pevném disku....
Nejprve je ale třeba ten počítač vyčistit, nemá cenu defragmentovat nepotřebné.
Pokud jde o log z Hijakck This, doporučuji obrátit se na odborníky v příslušné sekci. Neodborná rada může poškodit systém!
Nejprve je ale třeba ten počítač vyčistit, nemá cenu defragmentovat nepotřebné.
Pokud jde o log z Hijakck This, doporučuji obrátit se na odborníky v příslušné sekci. Neodborná rada může poškodit systém!
Pokud si chceš něco pročíst o defragmentaci má třeba zde
Jsi natvrdlý ? .... psal jsem, že .....existuje zde totiž sekce učená k tomuto účelu kde jsou lidé, kteří se touto problematikou zabývají
Tudíž tyto logy mají své stanovené místo pro řešení.
Arcas píše:Problém je s logem z HJT. jaojao napsal, že ho sem nemáš posílat. A bez něj asi těžko něco provedu. .....
Když jaojao povolí odeslání logu, není problém to dořešit zde.
Jsi natvrdlý ? .... psal jsem, že .....existuje zde totiž sekce učená k tomuto účelu kde jsou lidé, kteří se touto problematikou zabývají
Tudíž tyto logy mají své stanovené místo pro řešení.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Defragmentační nástroj systému je nedostačující a pomalý. Defraggler je o dost rychlejší a účinnější.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 16:30) ---
Tak přejdeme na variantu b)
1) Stáhni si Malwarebytes Anti-Malware z mého podpisu. Nainstaluj ho a proveď ÚPLNÝ SCAN. Nic nemaž a log mi pošli sem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 16:30) ---
Tak přejdeme na variantu b)
1) Stáhni si Malwarebytes Anti-Malware z mého podpisu. Nainstaluj ho a proveď ÚPLNÝ SCAN. Nic nemaž a log mi pošli sem.
Takže co teď ? Projel sem to CCleanerem, smazal nějaké zbytečnosti. Filmy si budu zálohovat později takže -20gb. 58gb mám momentálně, ale co dál? Na co mám přistoupit?
Můžeš to projet Hijackthisem a dát log do odpovídající sekce Hijackthis, pokud jsou problémy nebo zbytečnosti tak ti je tam znalí lidé opraví.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5081
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2818
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 0
- 2565
-
od ComputerAsylum