Sháním viry na studijní účely.
ZN : Mám VirtualBox
//Ltb: uprava nadpisu
Sháním viry na studijní účely Vyřešeno
Re: Sháním viry na studijní účely
Zatím jsem sehnal Sality.
Připomněl si mi tohohle blázna
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=79015&hilit=hled%C3%A1m+viry

KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
Tak takový cvok zase nejsem 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Viry tady nerozesíláme.My je likvidujeme..

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Já vím. Ale je problém se naučit je odstranit, pokud nemáte nějaké k dispozici.
Nejlepší by bylo, kdyby mi někdo soukromou správou poslal odkaz na ten FaceBook vir - ten se projeví rychle a účinky jsou viditelné.
Nejlepší by bylo, kdyby mi někdo soukromou správou poslal odkaz na ten FaceBook vir - ten se projeví rychle a účinky jsou viditelné.
Re: Sháním viry na studijní účely Vyřešeno
Zdravim,
vzdyt preci existuje primo forum kde jsou tyto droppery k sehnani, akorat tam clovek musi mit pristup...Coz ovsem s tvym jednanim a uzasnou snahou pomoci tezko ziskas
Samozrejme link ti nedam, jak psal kolega vyse, bojujeme proti haveti ne aby ji nekdo ziskaval a pak jakoze lecil
Preci ale PC umis lecit ne, kdyz ze dokazes vylecit viruta sality za pul hodiny jen pres CF na ktery ani neznas podrobny navod, kloubouk dolu...Akorat nevim proc pak uklizis formatem, kdyz vylecim, tak neni treba uklizet ne...staci smazat zalohy po CF a je to...to tady pacosovi tez reknes po vyleceni, ze radsi uklidis formatem
Kolegove z tebe budou mit urcite radost 
A proc umet odstranovat konkretni typy malware, kazda havet ma nekolik mutaci a jsou jine...neni lepsi se naucit odstranovat malware obecne a vsechen = poznam ze je to havet a znicim ji...nac mi bude jmeno
vzdyt preci existuje primo forum kde jsou tyto droppery k sehnani, akorat tam clovek musi mit pristup...Coz ovsem s tvym jednanim a uzasnou snahou pomoci tezko ziskas

Preci ale PC umis lecit ne, kdyz ze dokazes vylecit viruta sality za pul hodiny jen pres CF na ktery ani neznas podrobny navod, kloubouk dolu...Akorat nevim proc pak uklizis formatem, kdyz vylecim, tak neni treba uklizet ne...staci smazat zalohy po CF a je to...to tady pacosovi tez reknes po vyleceni, ze radsi uklidis formatem

A proc umet odstranovat konkretni typy malware, kazda havet ma nekolik mutaci a jsou jine...neni lepsi se naucit odstranovat malware obecne a vsechen = poznam ze je to havet a znicim ji...nac mi bude jmeno

Member of ASAP since 02/2011
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”