Převod avi na dvd Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Převod avi na dvd  Vyřešeno

Příspěvekod Tanulin » 02 čer 2012 17:43

Ahoj,

nevím co s tím..měla jsem film .avi, vkládala jsem do něj titulky a výchozí formát neměnila píše mi tedy soubor WinXDVD Files 99,2 MB (624 x 336) ??

Nejde mi ale přehrát na PC ani v DVD přehrávači v programu Convert To DVD mi to vyhodilo hlášku : Chybí video stream pro dekódování

...tomu nerozumím a nevím co s tím, pomůže někdo kde jsem udělala chybu a co s tím?

Díky

Reklama
kasper
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Převod avi na dvd

Příspěvekod kasper » 02 čer 2012 18:23

přes který program jsi tam přidávala ti titulky ?
Dum Spiro Spero
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit 
Semper Fi

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 02 čer 2012 19:26

VirtualDubMod

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 02 čer 2012 21:21

Máš zazálohovaný originál?Titulky jsi dávala na pevno?

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 03 čer 2012 11:30

Originál pochopitelně zazálohovaný mám a ano, do druhé verze jsem dávala titulky na pevno. Převod se podařil ale ačkoli se to tváří jako .avi soubor někde je chyba.Pochopitelně že v převodu ale nevím kde...a proč mi to napsalo v ConvertXto DVD : Chybí video stream pro dekódování??
jinak velikost souboru je 624x336, přenosová rychlost 109 kbps, formát zvuku Lame PM3,frekvence snímků 25/za sekundu,rychlost dat 116 kbps,velikost ukázky videa 24 bitů,komprese videa XVID...tohle je obsah souboru - pokud to k něčemu bude takhle rozepsané

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 03 čer 2012 11:41

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 03 čer 2012 18:24

Podle tohohle návodu jsem to krok po kroku právě dělala : http://magazin.stahuj.centrum.cz/jak-na ... a-napevno/

Takže díky a zkusím teda jiný program...

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2012 19:17) ---

Takže program Avidemux je rozhodně jiné kafe než VirtulaDub, ale problém nastal po vložení titulků...napsalo mi to Nemůžu identifikovat formát titulků,přestože jsem postupovala podle návodu...problém je tedy nejspíše tady...Přitom...mám film i titulky v jedné složce, spustím-li film v ní jede i s titulkama...titulky patří k filmu, protože byly zabalené v jednom balíku...tak fakt nevím :(
Vkládala jsem už několikrát u jiných filmů a nikdy se mi nic podobného nestalo :o(

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 04 čer 2012 20:00

Zkus ty titulky načíst do tohohle-http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/subtitle-tool/Vyzkoušej jestli fungují správně a ulož do požadovaného formátu.Vyzkoušej to spojit.(udělej si zálohu orig. titulků).

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 04 čer 2012 20:59

Stáhla, zkusila znovu a dostala se dle návodu ( http://www.bastleni.eu/vypocetni-techni ... y-v-obraze ) po bod 11, pak se mi neukázal Náhled v okně...
Do prográmku SubtittleTool CZ jsem vložila film i titulky a krásně stopa ukazovala že je to o.k....Mamma mia! :o(

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 21:23) ---

Abych dovysvětlila....Jedná se o angl.film v českém dabingu s angl. nepřeloženými písničkami - ty titulky jsou právě k těm textům - nemůže být potíž kvůli tomu (jiná stopa) např. ??

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 22:03) ---

Tak je to tak....titulky které byly přibalené jsou totožné s titulkama vloženýma ve filmu (sekundárníma - žluté) proto tam nejspíš nejdou..
Takže, potřebuju změnit font, který by bral české ž,š,č a především ty titulky zviditelnit, aby zůstaly na obraze a nemizely, protože jakmile film vypálím, v dvd přehrávači si je logicky nebudu mít kde zvolit (zapnout).

Tanulin
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tanulin » 04 čer 2012 22:50

Zítra zkusím...díky ;o)

RE: Nic, vzdávám to, pokusím se vygooglit jiný méně komplikovaný .avi :-( Přesto díky "richchie-mu" :wink: :wink:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”