Nevím zda li máš byt/rodinný dům.. do bytu asi ty 2.1 ale do domu ty 5.1
Takže celkově bych doporučil http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... er-s-sp24/ :)
Bedny 2+1
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Bedny 2+1
Když vynechám to, že chce 2+1, tak jakej je rozdíl mezi tím, jestli to bude mít v bytě nebo domě? Stejně to bude mít v jednom pokoji, takže je to úplně jedno.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Asi myslel kvůli sousedům. :))
Psal jsem že když to chce na akce může si vzít jen 2 satelity a subáč - tj. 2.1 a doma si může zapojit zbylé 3..
Tak to dělám i já když jdu s reprákama na akci :)
Byt nebo Dům? neřekl kolik W chce tak proto, pouhých 40W jde slyšet přez celý rodinný dům až ven. Tak co 80W a v bytě? Přijeli by policajti nebo by ho zabili sousedi
čti laskavě celý topic..
Tak to dělám i já když jdu s reprákama na akci :)
Byt nebo Dům? neřekl kolik W chce tak proto, pouhých 40W jde slyšet přez celý rodinný dům až ven. Tak co 80W a v bytě? Přijeli by policajti nebo by ho zabili sousedi

čti laskavě celý topic..
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Laskavě jsem celý topic četl, neměj péči. Pokud si to bude pouštět naplno, tak budou sousedi nadávat i při 2+1. Jenom jsem poznamenal, že nevidím důvod, proč si nepořídit do bytu 5+1, když už si to tak rozdělil, a chtěl by si je cpát jenom do domu.
Nebudu to tady spamovat, pokud ti pořád není něco jasné, tak mi napiš PM, rád ti cokoli vysvětlím.
Nebudu to tady spamovat, pokud ti pořád není něco jasné, tak mi napiš PM, rád ti cokoli vysvětlím.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Tak je zbytečné do bytu kupovat repro za 8 000 když to nemůžeš pustit ani na 10% tak raději koupit něco do 800 a 2.1 nějakou na úrovni a když tak to trochu bude dunět až k sousedum, ale pochop že když já pustím svoji sestavu tak mi jezdí věci po stole, skleněné dveře bzučí a dokonce v kuchyni brní talíře.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr HW včetně bedny do +- 14k
od Snackbek » 29 bře 2025 19:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2772
-
od meda2016