Zdravím,
nebudu si tu na nic hrát, počítačům rozumím opravdu okrajově a tak se na doporučení obracím na vaši pomoc.
Potřeboval bych sestavit komplet nové herní PC. Samozřejmě klávesnici, myš, reproduktory si vyberu sám, ale u zbytku už bych potřeboval poradit.
Mám k dispozici až 30.000, ale rád bych utratil tak 25.000. Rád bych nějaký 1,5Tb disk a 8Gb ramky. Na grafice mi až tak nezáleží, nepotřebuji žádnou high-endovou, stačí nějaký průměr dnešní doby. Procesor Intel, nevím jestli se vyplatí jít i do i7, také proto píšu sem :)
Pokud potřebujete více info, jen se zeptejte. Předem díky všem,
-jezisek1
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2012 22:07) ---
Inu, natáčím herní videa, postupem času asi přejdu i na novější hry, ale to bych potom dokoupil nahrávací kartu, na kterou jsem tuhle viděl recenzi.
PC mimo hraní her (např. Diablo 3, BF 3) bych využíval k natáčení a potom i úpravě videí. Poslouchání hudby a sledování filmů by už asi neměli být problémem.
Bylo mi doporučeno toto > http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... PW0116T401
Nějaké názory, připomínky?
Kompletní PC sestava
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kompletní PC sestava
Vítej na pc-help.cz
Píšeš herní pc, ale pak, že nechceš žádnou high end grafiku, dalo by se to postavit líp, kdybys napsal podrobněji využitelnost.
Tady máš teda sestavu do 25k 25 174,-
//udělal jsem ještě úpravu 23 559,- tady to máš levný a dosti dostačující, tohle doporučuji víc.
Píšeš herní pc, ale pak, že nechceš žádnou high end grafiku, dalo by se to postavit líp, kdybys napsal podrobněji využitelnost.
Tady máš teda sestavu do 25k 25 174,-
//udělal jsem ještě úpravu 23 559,- tady to máš levný a dosti dostačující, tohle doporučuji víc.
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 07 čer 2012 22:31, celkem upraveno 4 x.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Inu, natáčím herní videa, postupem času asi přejdu i na novější hry, ale to bych potom dokoupil nahrávací kartu, na kterou jsem tuhle viděl recenzi.
PC mimo hraní her (např. Diablo 3, BF 3) bych využíval k natáčení a potom i úpravě videí. Poslouchání hudby a sledování filmů by už asi neměli být problémem.
Bylo mi doporučeno toto > http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... PW0116T401
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Budeš taktovat?
bylo Ti doporučeno špatně, předimenzovaný zdroj, I7 2700k je na tvoje požadavky úplný nesmysl, bohatě na dnešní všechny aplikace stačí 2380p nebo lépe 2500k dále 2700k taktovací procesor bez dalšího taktovacího potenciálu (chladič, deska) a nakonec grafika je drahá, ne zrovna nejlepší chladič, čili takový strašně předimenzovaný procesor s tak slabou grafiku nedává smysl.
bylo Ti doporučeno špatně, předimenzovaný zdroj, I7 2700k je na tvoje požadavky úplný nesmysl, bohatě na dnešní všechny aplikace stačí 2380p nebo lépe 2500k dále 2700k taktovací procesor bez dalšího taktovacího potenciálu (chladič, deska) a nakonec grafika je drahá, ne zrovna nejlepší chladič, čili takový strašně předimenzovaný procesor s tak slabou grafiku nedává smysl.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Ok, nevím přesné výhody a rizika taktování. Tuším, že se tím zvyšuje výkon, ne?
No, že tě potkám tady Ježichu to bych nečekal
,
i7 v téhle cenové hranici (a na toto využití) asi opravdu nemá smysl a i5 to v pohodě utáhne - jen ještě si zapomněl zmínit, jestli chceš systém.
Taktování, pokud máš solidní chladič ti dokáže přidat i docela dost na výkonu - taktování je vlastně zvyšování napětí (Prostě do toho napereš víc elektřiny). Je to na tobě - nicméně u takovéhle sestavy by se ani nemuselo taktovat pro nějak důležitý (a potřebný) výkon.

i7 v téhle cenové hranici (a na toto využití) asi opravdu nemá smysl a i5 to v pohodě utáhne - jen ještě si zapomněl zmínit, jestli chceš systém.
Taktování, pokud máš solidní chladič ti dokáže přidat i docela dost na výkonu - taktování je vlastně zvyšování napětí (Prostě do toho napereš víc elektřiny). Je to na tobě - nicméně u takovéhle sestavy by se ani nemuselo taktovat pro nějak důležitý (a potřebný) výkon.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
Ok, vy jste tady mistři
Já se v tom fakt nevyznám ...
Koukal jsem, že se tím ruší záruka ... Nicméně pokud píšeš, že by to nemuselo být potřeba, tak to dělat nebudu, stejně bych ani nevěděl, jak na to.

Koukal jsem, že se tím ruší záruka ... Nicméně pokud píšeš, že by to nemuselo být potřeba, tak to dělat nebudu, stejně bych ani nevěděl, jak na to.
- Polarni
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já bych ti doporučil to co ti sem dal warcraftan za těch 23 559,-
Podle mě je to nejvýhodnější
Podle mě je to nejvýhodnější

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi