Zdravím dalo by se tohle stabilně přetaktovat?Další otázka zní je to vůbec potřeba když rozjedu vše na max GK mám nastavenou na max kvalitu(32x antialising atd...)
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2012 22:17) ---
v záběru...Po 5 hodinách Diabla 3
Ps.některé teploty jsou zkresléné viz. teplota jader
Dá se tohle přetaktovat?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dá se tohle přetaktovat?
Záleží, co to je za GTX560. Na jakém rozlišení máš 32xAA? To hraješ 800x600, ne? 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: Dá se tohle přetaktovat?
Je to tahle grafika:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/asus-engtx5 ... -mini-hdmi
Včecky hry hraju 1980x1.... (bývá to ve hrách samo nastveno).Momentálně hraju Crysis 2 ,Bf 3,NFS the run a Diablo 3)
Tu co jsem měl před tím(zotac GTX 560 Ti) tak hučela nejvíc u Diabla (mám tam nastaveno 200 Fps/s a vše na full) a ukazovala teploty 67-70 celsi ASUSKA mě ukazuje cca o 10 celsia méně...
O kolik se to dá vytaktovat(CPU a GK) bude to vůbec na něčem poznat a bude to dlouhodobě stabilní????
Kdyby někdo měl stejnou kartu uvítal bych zkušenosti s ní apod....
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Čer 2012 14:54) ---
Zkušel jsem grafiku vyburcovat programem FurMark a dostala se mi na 81 celsia,Pruměrné FPS 11 větráčky na grafice jeli na 50 % (2730 RPM).
Rozlišení 1980x1440,8 AA (vic program nemá)
Překvapilo mě jak tiše v záběru grafika jela..čekal jsem něco jako fén..Když jsem to testoval na te 560 Zotac tak jsem myslel že mě vyletí v bedny ven,větráček jel na 90% a ukazoval 6500 RPM
http://www.zbozi.cz/vyrobek/asus-engtx5 ... -mini-hdmi
Včecky hry hraju 1980x1.... (bývá to ve hrách samo nastveno).Momentálně hraju Crysis 2 ,Bf 3,NFS the run a Diablo 3)
Tu co jsem měl před tím(zotac GTX 560 Ti) tak hučela nejvíc u Diabla (mám tam nastaveno 200 Fps/s a vše na full) a ukazovala teploty 67-70 celsi ASUSKA mě ukazuje cca o 10 celsia méně...
O kolik se to dá vytaktovat(CPU a GK) bude to vůbec na něčem poznat a bude to dlouhodobě stabilní????
Kdyby někdo měl stejnou kartu uvítal bych zkušenosti s ní apod....
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Čer 2012 14:54) ---
Zkušel jsem grafiku vyburcovat programem FurMark a dostala se mi na 81 celsia,Pruměrné FPS 11 větráčky na grafice jeli na 50 % (2730 RPM).
Rozlišení 1980x1440,8 AA (vic program nemá)
Překvapilo mě jak tiše v záběru grafika jela..čekal jsem něco jako fén..Když jsem to testoval na te 560 Zotac tak jsem myslel že mě vyletí v bedny ven,větráček jel na 90% a ukazoval 6500 RPM
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”