Odstraneni dabingu
Odstraneni dabingu
Omlouvam se za dotaz, uz vim ze to zde bylo, ale prece :) mam film (.avi), na originalni zvuk je tam udelan primo priserny dabing ktery ani neprekryva originalni anglictinu... jde mi o to zda to lze nejak oddelit a smazat :) nebo ne diky za odpoved
Mno...ono by se možná něco dalo dělat.Já jsem se pokoušel odstranit dabing,aby zůstala jen hudba a právě mmmartin mě postrčil správným směrem,za což mu děkuju.
Bohužel mi do toho něco vlezlo,tak se tím momentálně nezabývám,ale když pomocí např.DVD Decrypteru vytáhneš zvuk do AC3 tak pomocí programu AC3 Tools Pro můžeš extrahovat jednotlivé kanály,nebo některé potlačit,atd.A povedlo se mi ztlumit dabing natolik,že opravdu nebyl slyšet.Návod ti nenapíšu,podrobně jsem se k tomu nestihl dostat (ale jednou to mám to v plánu
)
Každopádně by ti to mohlo pomoct,ale asi to potlačí originální zvuk i ten příšerný dabing.
Ale má to chybičku-musíš si pospíšit anebo platit a ne málo-někde chtěli 50£ jinde 50Є,což je fakt dost.
Takže jestli někdo objeví nějaký free software (nebo max.do 500 Kč) na "rozebírání" AC3-budu vděčný za zmínku.
Bohužel mi do toho něco vlezlo,tak se tím momentálně nezabývám,ale když pomocí např.DVD Decrypteru vytáhneš zvuk do AC3 tak pomocí programu AC3 Tools Pro můžeš extrahovat jednotlivé kanály,nebo některé potlačit,atd.A povedlo se mi ztlumit dabing natolik,že opravdu nebyl slyšet.Návod ti nenapíšu,podrobně jsem se k tomu nestihl dostat (ale jednou to mám to v plánu

Každopádně by ti to mohlo pomoct,ale asi to potlačí originální zvuk i ten příšerný dabing.
Ale má to chybičku-musíš si pospíšit anebo platit a ne málo-někde chtěli 50£ jinde 50Є,což je fakt dost.
Takže jestli někdo objeví nějaký free software (nebo max.do 500 Kč) na "rozebírání" AC3-budu vděčný za zmínku.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 1563
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”