Ahoj, popíšu vám můj problém.
Měl jsem W-Visty a tam jsem měl 590 gb hd +- samozřejmě postupem času se to zaplní a mě zbývalo cca 29 gb a disk byl full. Tak jsem se rozhodl že pročistím PC a to následně přejdu z Vist na Windowsy 7.
No přešel jsem ale problém je stejný ne li horší. Po přeinstalování jsem zjistil že mám 29gb volných na disku z 590 může mi někdo říct čím to je a co to je ?
VŠECHNY APLIKACE CO BYLI NA VISTÁCH TU JIŽ NEMÁM ALE POŘÁD TU MÁM TAK MÁLO MÍSTA.
DĚKUJI.
PS: Nikdy předtím jsem pc nepřeinstalovával.
Vista-W7 stejný problém
-
- Pohlaví:
Re: Vista-W7 stejný problém
Otázka zní co je u tebe přeinstalování? Formátoval si disk, anebo jenom upgradoval na W7?
Můžeš použít SM a uvidíš co na disku zabírá místo.
Můžeš použít SM a uvidíš co na disku zabírá místo.
Kdybych upgradoval zůstanou mi aplikace ne ? ted' tu nemam nic prostě holý W7 s košem na ploše
a antivirem. Volného místa mám 29 gb z 590 přitom žádné hry a aplikace tu teď nemám.

-
- Pohlaví:
Tak zkus ten Space Monger a hned uvidíš kde je problém.
Ano, Ukazuje mi to programy co jsem měl na vistě, kde je mám teď najít když už mám W7 a nikde je tu nemám ? 
*EDIT: UŽ TO MÁM NIČÍM TO PŘES TEN SM. Ale i tak bych chtěl najet do kořenové složky těch her.

*EDIT: UŽ TO MÁM NIČÍM TO PŘES TEN SM. Ale i tak bych chtěl najet do kořenové složky těch her.
-
- Pohlaví:
Ptal jsem se zda si formátoval disk a neodpověděl si, dlé mého názoru ne. Prostě si W7 plácl přes Vistu. Když ti to ty programy ukazuje, potom tam jsou.
Je třeba ten disk zformátovat a W7 nainstalovat dle pravidel.
Při instalaci musíš vybrat Vlastní a tam je na výběr formátování disku.

Je třeba ten disk zformátovat a W7 nainstalovat dle pravidel.
Při instalaci musíš vybrat Vlastní a tam je na výběr formátování disku.
Ok, našel jsem složku Windows.old v ní jsou všechny programy a hry atd... z Visty smím to smazat ? abych měl čistě jen tenhle ten W7 ? aniž bych něco pokazil ?
-
- Pohlaví:
Obávám se, že tímto stylem ti tam nějaký "bordel" zůstane. Osobně bych volil čistou instalaci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4465
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 17:47