Dobrý den, mám Windows 7 Home Premium, nefaká mi aero – přitom mám podporu aero.
Nevíte co s tím? Děkuju.
/*
1) Oprava nadpisu „windows 7 aero“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
„windows 7 aero“ co? Windowsuje? Sedmuje? Aeruje? Neaeruje? Ptáš se, co to je? Ptáš se na něco úplně jiného? Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „windows 7 aero“ opravdu nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém. Příště, ano?
2) Při té příležitosti jsem zlidštil text příspěvku. Možná ti formulace jako „newí te“ připadají děsně kůůůl a trendy, ale působí to hloupě.
Myloš
*/
Ve Windows 7 Home Premium mi nefunguje Aero *
Re: windows 7 aero
Jakou máš grafickou kartu?
NTB : Lenovo Y570
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
richchie: tie linky mu pomôžu ako? Nemyslím si, že by sa pýtal, čo Aero je a čo je Index používateľských skúseností.
Pravý na plochu/Prispôsobiť/Motívy rozhrania Aero/Vyber si ktorý chceš, potom individuálne môžeš zmeniť aj tapetu
Pravý na plochu/Prispôsobiť/Motívy rozhrania Aero/Vyber si ktorý chceš, potom individuálne môžeš zmeniť aj tapetu
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když si je přečte a udělá tak je zrovna tam co píšeš.A na to,aby aero fungovalo nepotřebuje mít zapnuté motivy prostředí aero.
V prvom je len popis, čo Aero je, návod na zapnutie sa tam nenachádza, takže je to odveci, v druhom o Aero nie je ani zmienka. Áno, tým testom môže zistiť, že na to nemá komp, no o tom pochybujem, zvládajú to aj integrované grafiky.
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ve Windows 7 Home Premium mi nefunguje Aero *
Už jsem se tě ptal v jiném topicu jestli máš problém se čtením-Ono,když si přečte-Postup-Co je Prostředí plochy Aero? a pak bude pokračovat až na zobrazit vše tak to tam určitě najde.A pokud nebude víc info tak se toho taky asi víc nedozví.
Čítanie mám veľmi dobré, vďaka za záujem.
Ja sa Ťa zas pýtam, či máš Ty problém s písaním, keď nie si schopný buď napísať postup ako ho zapnúť, alebo sem postnúť správny link --> http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... experience
Obťažuje Ťa veľmi preklikať sa tam a sem dať hotový link? Zrejme hej. Prečo sem rovno nešľahneš microsoft.com, však nech si nájde?

Obťažuje Ťa veľmi preklikať sa tam a sem dať hotový link? Zrejme hej. Prečo sem rovno nešľahneš microsoft.com, však nech si nájde?
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť jsem už taky psal,že na funkci aero nemusí mít zapnuté motivy aero.A správný link?Ty taky čteš knížky od prostředka?
Naposledy upravil(a) richchie dne 10 čer 2012 16:40, celkem upraveno 1 x.
Prečo mu nedáš prečítať rovno celý manuál, pekne od prvej strany, veď nech to chudák nečíta od prostriedka? Si úplne mimo s týmto porovnaním. Na pochopenie šiestej kapitoly v knihe potrebujem mať prečítanch predchádzajúcich päť, tu to neplatí. Nerob z nás blbcov a zo seba čáva, pretože si trápny. 

► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč myslíš?Funkce aera jsou popsány už od té první stránky a začínají hlavním panelem atd.
A on sa pýtal na funkcie? On chcel vedieť, ako ho zapnúť. Njn, hlavne že ja mám problém s čítaním... 

► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4757
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
- 6
- 8210
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek