Je způsob jak zachránit hry ze starého PC?
Je způsob jak zachránit hry ze starého PC?
Ahoj ve čtvrtek čekám nové pc z Alfy ale mam problém. Šly by nějak z mého starého compu, který půjde na hřbitov přendat hry na to nové? Mám tam některé kousky se kterýma se nechci loučit a nemám k nim CD. Než mě osočíte tak nejde o warez ale normálně zaplacené a stažené hry z Click2Play. Kdyby byl nějaký způsob byl bych vděčný za radu, pokud ne tak jim budu muset říct papa 

Naposledy upravil(a) Ltb dne 11 čer 2012 23:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
- shutterCZE
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: je způsob jak zachránit hry?
Vem ze starého PC harddisk...Pokud je sata bude to ok , pokud IDE některé nové desky mají taky jeden IDE port , nebo to pujde přes řadič do pci slotu ..
A šly by pak přeházet soubory z to starého HDD na nový? On ten starý vydává šílený zvuky jako když natahuješ hodiny tak bych ho tam nechtěl mít pořád to raději oželím ty hry.
Šly, ale je možný, že bez zápisů v registru nepůjdou spustit,
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Ono jde o to jak je tam máš uložené. Já mám např. složku Software kde má uložené vše a potom Instalované software, kam si vždy přetáhnu co instaluju a když to odinstaluju tak to vyhodím i ze složky. Ale ve složce Software je to stále uložené a je možné s tím pracovat.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nepomohlo by ten disk naklonovat?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Koupil jsem si hru, ale nemůžu nikde najít odkaz k jejímu stažení. Kde ho najdu?
Všechny zakoupené hry najdete v sekci Moje hry. Pokud daná hra vyžaduje CD klíč, najdete svůj unikátní klíč tamtéž. Chcete-li si zakoupenou hru stáhnout, klikněte na příslušný odkaz v sekci Moje hry a nechte systém, aby si stáhl downloader. Downloader je malý program, který se postará o stažení a následné nainstalování zakoupené hry. Jakmile máte hru nainstalovanou, downloader již nepotřebujete.
více zde
Všechny zakoupené hry najdete v sekci Moje hry. Pokud daná hra vyžaduje CD klíč, najdete svůj unikátní klíč tamtéž. Chcete-li si zakoupenou hru stáhnout, klikněte na příslušný odkaz v sekci Moje hry a nechte systém, aby si stáhl downloader. Downloader je malý program, který se postará o stažení a následné nainstalování zakoupené hry. Jakmile máte hru nainstalovanou, downloader již nepotřebujete.
více zde
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4289
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 16
- 4463
-
od Kminek