Asi se mi zbláznila síť.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Asi se mi zbláznila síť.
A pomohlo ti to? Když provedeš release a renew, tak problém zmizí?
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Zatím sem to nezkoušel vyzkouší mto za chvilku po restartu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Čer 2012 13:51) ---
Po restartu pc to je normální no poznám zítra, já nevěděl co do toho příkazového řádku napsat má mto zkopírované v pozn. bloku. Zkusím to zítra.
Ale i tak by mě zajímalo proč ta síť šílí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Čer 2012 13:51) ---
Po restartu pc to je normální no poznám zítra, já nevěděl co do toho příkazového řádku napsat má mto zkopírované v pozn. bloku. Zkusím to zítra.
Ale i tak by mě zajímalo proč ta síť šílí.
příkazoví řádek nepomáhá.
Odpoledne to normálně jelo bez problému teď sem si resetnul pc kopnutím do roztrojky a zase ukazovalo trojúhelník žádné nebo omezené připojení po asi 3. vytáhnutí kabelu z pc a znovu zandání síť zase jede stále nechápu proč to dělá.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus připojit k síti jiný počítač. Jestli máš teda nějaký jiný k dispozici. Nebo to dělá jenom u tohoto pc?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Pohlaví:
Tak pokud restartuješ PC kopnutím do roztrojky tak toho moc nepomůže. Tím s akorát zhroutí ovladače které zrovna běží a systém.
jsme 3 pc v síti a dělá to jen mě některý dny to nedělá některý dny to děla někdy to dělá po zapnutí pc někdy po restartu. Takže záleží jak se to veme ale už mě to štve. Dělá to jen u mého pc všechno tu už je rozebraný myslím tak akorát víc o tom nevím jen to co je. Snažím se být srozumitelný, jasný a podrobný.
-
- Pohlaví:
Asi by stálo za pokus vyměnit kabel a případně zkontrolovat zda konektor v PC je fyzicky v cajku. A jelikož to restartuješ kopáním, pak možná přeinstalovat ovladače síťovky.
Měnil sem 3 kabely, u toho konektoru si nejsem jist ale po odpojení a zapojení to je zas cajk.
-
- Pohlaví:
Asi nejjednodušší je koupit za stovku? síťovku. Ta bude O.K. i s konektorem.
Vypadá to tak. Co by jsi doporučil? Já se v tom nevyznám.
Bylo mi doporučeno vrátit v nastavení sitě nastavení do puvodního nastavení a nebo restartovat nastavení sitě ale nevím jak to udělat.