Čus,
pri kliknutí na "Vypnúť" mi akoby spadol prieskumník a zostala len prázdna plocha, nič sa nedialo. Po zapnutí Task manageru som si všimol, že mi vyhodilo nasledovnú chybu:
"The instruction at 0x63574550 referenced memory at 0x63574550. The memory could not be written." Tesne predtým som nainštaloval aktualizáciu, ktorá nevyžadovala reštart PC, no po nabehnutí na Start/Vypnúť bol na tlačidle "Vypnúť" taký ten znak s výkričníkom, že treba nainštalovať aktualizáciu, no to som už vlastne spravil predtým. Možno to s tým súvisí, neviem.
Díky.
PC pri vypínaní vyhodilo chybu
PC pri vypínaní vyhodilo chybu
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 13 čer 2012 02:33, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
-
- Pohlaví:
Re: PC pri vypínaní vyhodilo chybu
A nedostaneš se do nouzáku že bys tu aktualizaci odebral?
Re: PC pri vypínaní vyhodilo chybu
Práve - v histórii aktualizácií vôbec nie je. IMHO sa vôbec nenainštalovala a to bola tá chyba. Po reštarte PC som ešte skúsil vyhľadať aktualizácie, našlo mi asi 14 (či bola medzi nimi aj tá, to neviem) a nainštalovali sa bez problémov. Po reštarte PC som spustil 3D Mark 11 a pri pokuse o test mi hodilo nejakú chybu (nie systémovú, ale internú toho programu) a nešlo to. Hneď som to skúsil znova a už to šlo. Vyšlo mi skóre P8400, pričom v review tejto GK bežne býva P9500, čo ma znepokojilo. Úplne som odinštaloval drivery od GK, reštartoval PC, CCleanerom vyčistil registre a znova ich na čisto nainštaloval, tentokrát však bez 3D Vision a nVidia HD audio. Spustil som test, tentokrát žiadnu chybu nehodilo, a vyšlo mi skóre P8700. Nič moc rozdiel. Neviem, kde mám hľadať chybu a či vôbec nejaká chyba je. 
BTW BIOS som hodil a default, takže procák je momentálne bez OC (iba HT som vypol).

BTW BIOS som hodil a default, takže procák je momentálne bez OC (iba HT som vypol).
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4743
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek