Ahoj. Chtěl bych, abyste se podělili s knihami (především z oblasti IT), které jste četli a nějak pozitivně vás zaujali. Nemyslím tím teď knihy jako Programovaní v C, PHP,...
Prostě ne učebnice.
Mě třeba zaujala kniha Umění klamu od Kevin Mitnicka a Williama Simona a chystám se ji přečíst. Nebránil bych se ani knihám v angličtině.
Tip na zajímavou knihu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tip na zajímavou knihu
Životopis Štefana Práce
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No z IT nic, ale teď čtu Game of thrones (1. kniha ze ságy Song of Ice and Fire) na Kindle 4. A musím říct, že lepší knihu jsem ještě nečetl. 

Life's too short to remove USB safely.
Cliff Stoll - Kukaččí vejce (napínavé vyprávění o skutečném lovu na nebezpečného kyberzločince) pdf
Stuart E. Madnick, John J. Donovan - Operační systémy (tlustá bichle s obrovským množstvím informací)
Per Brinch Hansen - Principy operačních systémů (snad nejlepší kniha, kterou jsem v tomhle oboru četl)
Markéta Synovcová - Martina si hraje s počítačem (107 programů pro robota Karla)
VTM - Domluvte se s počítačem (BASIC, Pascal, Prolog) pdf
VTM - Logika v kostce (články nejen o skládání Rubikovy kostky, ale také o počítačích, robotech, logice, plus papírový počítač CGS!) pdf
Stuart E. Madnick, John J. Donovan - Operační systémy (tlustá bichle s obrovským množstvím informací)
Per Brinch Hansen - Principy operačních systémů (snad nejlepší kniha, kterou jsem v tomhle oboru četl)
Markéta Synovcová - Martina si hraje s počítačem (107 programů pro robota Karla)
VTM - Domluvte se s počítačem (BASIC, Pascal, Prolog) pdf
VTM - Logika v kostce (články nejen o skládání Rubikovy kostky, ale také o počítačích, robotech, logice, plus papírový počítač CGS!) pdf
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
faraon Díky za vyčerpávající odpověď :)
-
- Pohlaví:
faraon také jsem si něco vybral. VTM spolu s ABC byly moje oblíbené časopisy. A ještě ruský Sputnik. 

- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hacking: The Art of Exploitation - Podle mě nejlepší knížka pro bezpečnost na poli IT 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”