Slet PC help - váš názor
-
- Pohlaví:
Mne ta Praha taky moc neláká, je to takový ztřeštěný staveniště, ale zase je blíž než Plzeň. A zase jak pro koho. Určitě někdo přijde s nějakým nápadem. Takovéhle akce se zpravidla dlouho plánují a pak je z toho polovina, ale i tak by to bylo fajn. Ono je to taky o penězích. Ti starší musí z té domácí kasy něco vydolovat a ti mladší zase nemají kde. 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel zatím nemám čas ale aby se to někam hnulo mohl by někdo zakreslit do mapy ČR odkud jsou ti co zatím přispěli do téhle diskuse. Pak bychom mohli začít hledat pomyslný střed mezi těmito body. pak už se dá pokračovat včetně nejakého hromadnějšího svozu z určitého bodu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Jan Pašek píše:Bohužel zatím nemám čas ale aby se to někam hnulo mohl by někdo zakreslit do mapy ČR odkud jsou ti co zatím přispěli do téhle diskuse. Pak bychom mohli začít hledat pomyslný střed mezi těmito body. pak už se dá pokračovat včetně nejakého hromadnějšího svozu z určitého bodu.
Především je třeba vědět, kdo by byl ochotnej přijet.

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Modrásku otázka zní kam? Za sebe ti řeknu že do Brna už se nepotáhnu. Musíme tedy nejdřív alespoň přibližně znát místo pak se můžeš pídit po nějaké účasti. Herdek se mi zdá že už se opakuju.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Jan Pašek píše:Modrásku otázka zní kam? Za sebe ti řeknu že do Brna už se nepotáhnu. Musíme tedy nejdřív alespoň přibližně znát místo pak se můžeš pídit po nějaké účasti. Herdek se mi zdá že už se opakuju.
Až tak úplně nesouhlasím. Nejdřív je vědět kolik a pak se dá dělat nějaká mapa. A pak z těch "kolika" někdo couvne. Do Brna by mne to taky moc nelákalo. Fakt si myslím, že nejprve hledat lidi a potom místo. Vždyť se to vystříbří - jestli??
Místo můžeš určit a ozve se deset lidí, kteří to mají kousek. To je na .... Potřebujeme hodně lidí, ať to má smysl. Já to fakt nevidím jako výlet deseti strejců, kteří pojedou někam na pivo. To můžu jít pěšky a ušetřím. Vnímám to jako prezentaci PC-Help, abychom se trochu seznámili, pokecali a to pivo také není od věci. A asi by se tam dal sehnat i ten nějakej profík od MS (jak bylo psáno), kterej by dodal nějaké informace a třeba i věcné dary

P.S. Psal jsem ti s.z., ale máš to plný.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
já rozhodně a ani náhodou nikam nepřijedu,protože rozhodně nikoho z vás vidět nechci
(na to hlasování o modech už sem pěkně dlouho nekouk,ale po týhle větě mi tam asi bodíky nepřibydou,že?:lol:)
a nejsem holka a nevypadam jako sloní muž(aspoň myslim)
ale líbí se mi,mít dva světy,dvě identity a nevidim důvod,proč bych se měl zbavovat tý,kterou sem si mohl vytvořit čistě vlastním intelektem,ve světě kde se nemusim pitvořit a můžu říct co si myslim a jedinej obrázek kterej si o mě vytvoříte,mám plně pod kontrolou-a to je zábavička o kterou nechci přijít
navíc tady můžu směle říct "kluci a holky,mám Vás rád!"
(což bych možná po pár pivech s váma v hospodě říct nemoh
)

(na to hlasování o modech už sem pěkně dlouho nekouk,ale po týhle větě mi tam asi bodíky nepřibydou,že?:lol:)
a nejsem holka a nevypadam jako sloní muž(aspoň myslim)

ale líbí se mi,mít dva světy,dvě identity a nevidim důvod,proč bych se měl zbavovat tý,kterou sem si mohl vytvořit čistě vlastním intelektem,ve světě kde se nemusim pitvořit a můžu říct co si myslim a jedinej obrázek kterej si o mě vytvoříte,mám plně pod kontrolou-a to je zábavička o kterou nechci přijít

navíc tady můžu směle říct "kluci a holky,mám Vás rád!"
(což bych možná po pár pivech s váma v hospodě říct nemoh

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
mno zatim to vidim tak ze by sme sle slítli leda az budou PC prset zadarmo. Takze az se toho nekdo definitivne ujme stejne zjistim ze sem svorc a tuhle srandu si nemuzu dovolit. Bo v kvetnu mame sraz z ucnaku docela bych jel ale zas neni dostatek financi a maji to holomci udelany tak ze bych se vesel do 1500,-Kč bo maji ubytovani za 600,- proste porad je to moc. ja sem schopnej dorazit asi jen nekam v dosahu MHD jinak je to proste naprd a nekdy mě to děsně rmoutí.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
...ale líbí se mi,mít dva světy,dvě identity a nevidim důvod,proč bych se měl zbavovat tý,kterou sem si mohl vytvořit čistě vlastním intelektem,ve světě kde se nemusim pitvořit a můžu říct co si myslim a jedinej obrázek kterej si o mě vytvoříte,mám plně pod kontrolou-a to je zábavička o kterou nechci přijít...
Ale být naplech a jít jakseříká "nacore" taky není špatný. To ti každej tu druhou identitu rád odpustí. Teda myslim.

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Elusive, myslíš ten stav, kdy se spouští třetí a někdy i čtvrtá identita, kdy tyto vznikají zcela samovolně a bez přičinění identitovaného, kdy pociťujeme onen povznášející pocit a bez zbytečného pitvoření říkáme co si myslíme? Tedy u čtvrté identity již měníme i řeč, kterou se dorozumíváme. A jediný obrázek, který si o nás okolí utvoří je zcela neovlivnitelný naším intelektem, ale pocity zatlačenými do nevědomí, které démon alkoholu přesouvá do našeho vědomí, abychom je díky "oknu" definitivně zapoměli a stali se z nás noví, duševně čistí lidé
Tak právě proto pojedu. Mám rád svou třetí identitu, kdy se mi formátuje mozek. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemůžeš nějak softw. zařídít, abychom věděli kolik žen a mužů má o tuto akci zájem?
Dalo by se zařídit třebas hlasování: Máte zájem účastnit se PC-HELP sletu: ANO (muž), NE (muž), ANO (žena), NE (žena). Jestli by to něčemu pomohlo.. Jinak mě napadla taková věc, co takhle zkusit třebas slet spojit s nějakým malým vyžitím - např. paintball?? Pokud by nás bylo něco do 20ti, nemuselo by to být marné..
Dalo by se zařídit třebas hlasování: Máte zájem účastnit se PC-HELP sletu: ANO (muž), NE (muž), ANO (žena), NE (žena). Jestli by to něčemu pomohlo.. Jinak mě napadla taková věc, co takhle zkusit třebas slet spojit s nějakým malým vyžitím - např. paintball?? Pokud by nás bylo něco do 20ti, nemuselo by to být marné..
-
- Pohlaví:
Tak to kolem sletu nějak utichlo. Posledně jsem dal nějaký návrh a ten není realizovatelný, ale místo snad nebylo nikým výslovně odmítnuto. Pokud to s tím sletem ještě platí, tak mám jiné místo. http://www.hotelpodspalovem.cz/ Údajně je tam i internet. Ltb píše o Paintballu. Pokud vím, tak Paintball se dá v nejbližším okolí /resp. dal/ hrát v lesích asi 500m od této rozhledny http://www.rozhlednyunas.cz/rozhledny/k ... edrichova/ , ale tam by byl nejspíš velký problém s ubytováním, resp. s cenami. 

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
nemám nic proti čecháčkům ale......
jsou víc pohodlní jak moraváci ---->uděláte -li sraz na moravě přijede no možná někdo z čech ale do čech se hrne skoro většina.
Pár srazů jsem tak prožil i kámoši měli ten pocit že pro čecha je všude daleko a furt se na něco vymlouvají ale moravák když si řekne jedu tak jede.(ono je to i tou mentalitou lidí)
ale možná vás to nakrkne možná naštve - udělejte dva srazy jeden na moravě a jeden v čechách ale ne někde bokem v čechách ! tak aby to bylo dostupné jako brno pro ostatní a uvidíte navštěvu
a nefrflete že tu někdo někoho škatulkuje nene , ale můžete si najít třeba neutrální půdu (jihlava a podobně)
a vůbec tenhle seriál bude mít vůbec konec???

jsou víc pohodlní jak moraváci ---->uděláte -li sraz na moravě přijede no možná někdo z čech ale do čech se hrne skoro většina.
Pár srazů jsem tak prožil i kámoši měli ten pocit že pro čecha je všude daleko a furt se na něco vymlouvají ale moravák když si řekne jedu tak jede.(ono je to i tou mentalitou lidí)
ale možná vás to nakrkne možná naštve - udělejte dva srazy jeden na moravě a jeden v čechách ale ne někde bokem v čechách ! tak aby to bylo dostupné jako brno pro ostatní a uvidíte navštěvu

a nefrflete že tu někdo někoho škatulkuje nene , ale můžete si najít třeba neutrální půdu (jihlava a podobně)
a vůbec tenhle seriál bude mít vůbec konec???

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 557
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 17:48