Ahoj lidi, jaké hry by jste mi doporučili na tento netbook? http://notebooky.heureka.cz/acer-aspire ... ecifikace/
Vím že netbooky nejsou na hry na to mám ps3. Ale když je ve škole nuda, tak bych rád něco zapařil :) kromě GTA, a AOE díky :) Může to být jakýkoliv žánr... Něco, co vás baví ze starších her, díky :)
jaké hry doporučíte?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jaké hry doporučíte?
Netbooky nejsou na hry. Navíc na 11,6 úhlopříčce to musí být zážitek...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Vim, že nejsou na hry
Taky jsem to psal! Je to jen na zabití času! Můžou to být hry podobné plants vs. zombies. Což si myslim, že je na netbook dostačující 

Ten windows, který je na tom musí brečet!
Tak fakt vám děkuju za doporučené hry!!! Neptam se na to, jestli musí brečet, nebo co.....
Zkus nějakou onlinovku třeba nostale je to klikačka zábava a v pohodě to rozjedeš.
zahraj si solitaire nebo hledání min, ten netbook je rád, že zvládne os natož ještě nějaký hry...
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
Na netbooku jsem rozběhal třeba Wormsy ( a to jsem tam měl Atom a jen 1GB RAM ) a možná by tam šlo i GTA III nebo Vice City. To jsem ale už nestihl zkusit.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
brácha má mini notebook a rozjede gta san andreas a jesli se koukám dobře tak máš lepší notebook než on tak že neměj strach jestli hraješ strategie zkus rise of nations, a zkus red alerty ale poznáš sám nemůžu ti zaručit nesekání. Stáhni si nějaký dema a zkus pokud ti pojedou dema měli by ti jet i plný hry.
Díky vám moc :) No, přítelkyně má eee a tam v pohodě jenu Gta SA, nebo flatout :)
Flatout 2 klasika to dáš a je to parádní hra. Říkám nemáš li jistotu zkus nejdřív demo.
jj, díky moc :) Teď čtu, že nějakej blázzen na tom hraje grid
Prej se mu to občas sekne, ale hrát se to dá
Tak to je moc, se divim, že mu ten netbook ještě neshořel...