Zdravím,
mám již chvíli problém s myší. Když jezdím s kolečkem u myši(nahoru, dolů), tak to vrže.. Je to docela nepříjemný zvuk, takový pisklavý... Nevíte,čím to může být a ještě lépe, jak to napravit?reklamovat?
Mockrát děkuji
Vrzání kolečka u myši
Re: Vrzání kolečka u myši
Jaky typ myši ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
To si děláš srandu, ne? Pokud jsi manuálně zručný, rozebrat, zjistit, vyčistit, opravit, pokud nejsi manuálně zručný, nová myš!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mám tady tento typ: http://www.alza.cz/gigabyte-gm-m6900-cerna-d199600.htm?kampan=adw1_klavesnice-mysi_mysi-produkty&gclid=CK_H8qSB0rACFcNN3wod0TWQ2g
Jinak proč bych si měl dělat srandu?! Prostě se raději zeptám - abych nešel hned reklamovat, pokud by to šlo řešit jinak.. Prostě se v tomto moc nevyznám...
EDIT: jinak proč nová myš? vždyť to stačí zreklamovat ne? :)
Jinak proč bych si měl dělat srandu?! Prostě se raději zeptám - abych nešel hned reklamovat, pokud by to šlo řešit jinak.. Prostě se v tomto moc nevyznám...
EDIT: jinak proč nová myš? vždyť to stačí zreklamovat ne? :)
Promiň, ale o tom, že by myška byla v záruce, nepadlo ani slovo! Pak by i moje reakce byla trochu jiná!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vyhodit a koupit poradnou mys:-)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Takže zpět k problému: odstranit kryt myši a na osičku kolečka na obou koncích v místě, kde je uchycená ve základně myši,kápnout malou (!!!) kapičku oleje. Opravdu jen malou kapičku a ne oleje na smažení, lepší bude olej na šicí stroje, nebo silikonový mazací olej.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
vyzkouseno nefunguje taky me vrzala po namazani 3 dny ok a pak zase ...je totiz osoupany ten uchyt toho kolecka kolebka diky cemuz to vrze ....koupit novou zbavit se toho vrzani bez neustaleho mazani nelze ...a pokud mozno netlacit na to kolecko ta uchytavaci kolebka se pak i u nove mysi rychle osoupe 

Dobrá,
všem moc děkuji za rady :-) .. Našel jsem záručák, takže v pondělí ji skočím zreklamovat ..
Ještě jednou všem díky za rady
všem moc děkuji za rady :-) .. Našel jsem záručák, takže v pondělí ji skočím zreklamovat ..
Ještě jednou všem díky za rady
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Als: Je zajímavé, že u nových myší to tak rychle odchází, já mám myš od roku 2003 a furt funguje a dokonce nevrrže, neskřípe... (letos jsem ji poprvé rozebral a vyčistil, a nevypadala že by jí ten prach uvnitř vadil). No jo dnes je potřeba aby se zboží kazilo a zákazník si koipil nové. Jinak myš mám Genius netscroll+ eyes
.

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1505
-
od petr22