Dobrý den, rád bych vás požádal o kontrolu sestavy PC, kterou bych si chtěl pořídit. Původně měl být do 10-ti tisíc a měl by být určen kromě obyčejné práce spíš na hraní simulátorů (Microsoft Flight Simulator X s addony, ARMA 3) popřípadě semtam nějaká střílečka jako Battlefield apod. Nějaké zkušenosti ohledně skládaní apod. mám, ale tohle je moje 1. úplné sestavení od nuly. Budu vděčný za rady jestli jsou komponenty zvoleny tak, aby mi PC fungoval a popřípadě, jestli by se na něčem dalo ušetřit.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_12UL011KBN0114GK0112CI010XB10119SQ011KH801142F010D7V011FO301155I01
Kontrola sestavení PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kontrola sestavení PC
V této cenové relaci bych volil rozhodně AMD. Nutná je i výměna grafické karty. Ovšem i tak nečekej žádné zázraky. Na hraní výše zmíněných her to nebude to pravé ořechové.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jj vím, že zázraky od toho čekat nemůžu, ale myslím, že se na tom vyžiju více než s tím co mám teď :). Zkusím to teda předělat a pak to sem hodím.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
15 144,-?
15 749,- teď jsem si všiml, že to není do 15k, ale přes 15k, čili nějak tak...když uvedeš cenu ještě přesněji, můžeš se vyvarovat nežádoucích účinku na výkon (nenapsal jsem teď blbost?)
15 749,- teď jsem si všiml, že to není do 15k, ale přes 15k, čili nějak tak...když uvedeš cenu ještě přesněji, můžeš se vyvarovat nežádoucích účinku na výkon (nenapsal jsem teď blbost?)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Cena původně do 10ti tisíc, ale jsem ochoten dát ještě něco navíc. 15000 je už pro mě ale totální maximum.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
dal jsem Ti stejný podobný cenový návrh jako jsi ty dal na úvodu, doporučuji Ti jít do te za 15,7k, jelikož 7770 je ten nejmenší základ pro nějaké to hraní...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem vyměnil základku, procesor a grafiku. Dá se to takhle?
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_12CI010XB10119SQ011KH801142F010D7V011FO301155I0112Y8010XHQ01171101
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_12CI010XB10119SQ011KH801142F010D7V011FO301155I0112Y8010XHQ01171101
Na FS X je idealni sestijadro od Intelu:-), cena 14k...
Jinak paseku muze nadelat casem ta bedna s tim zdrojem, pouvazoval bych nad vymenou
Jinak paseku muze nadelat casem ta bedna s tim zdrojem, pouvazoval bych nad vymenou
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jojo mít peníze tak si pořídím klidně přímo nějaký home cockpit :) , jako student bez zazobaných rodičů se moc vyšvihnout nemůžu :(.
Jinak k tomu zdroji-myslíš, že mám pořídit kvalitnější? Přímo tuhle bednu mám teď, akorát 500W, zatím jsem s ní problém neměl. Btw mám v zásuvce přepěťovou ochranu.
Jinak k tomu zdroji-myslíš, že mám pořídit kvalitnější? Přímo tuhle bednu mám teď, akorát 500W, zatím jsem s ní problém neměl. Btw mám v zásuvce přepěťovou ochranu.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
K tomu co chceš hrát, myslíš vážně ten 19" monitor? Pokud se chceš ušetřit zklamání až na tom pustíš BF3, tak si raději do prázdnin přišetři. Navržená sestava za 15100,- je ideální a dalo by se to považovat za minimum pro Tvé požadavky.
Vzhledem k financím bych zvažoval i možnost, pořídit slušný základ a potom nějakou bazarovou grafiku. Zrovna se tu objevila nějaká 6870, cenu bych viděl kolem 3k a to už bys měl pěkné divadlo.
Vzhledem k financím bych zvažoval i možnost, pořídit slušný základ a potom nějakou bazarovou grafiku. Zrovna se tu objevila nějaká 6870, cenu bych viděl kolem 3k a to už bys měl pěkné divadlo.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, monitor zkusím ještě promyslet. Jinak ještě bych zdůraznil, protože to asi není úplně jednoznačné z 1. příspěvku, PC by měl být spíš pro ten flight simulator (co jsem se o tom ještě teď při pročítání netu dočetl, tak nejdůležitější je pro plynulý chod frekvence CPU kvůli generaci počasí, autogenu, systémům letadla. Grafická karta prý až tak zásadní není, ale doporučuje se NVidia s hodně VRAM kvůli lepší kompatibilitě a výkonech se simulátorem) a ty věci jako je Battlefield (na tu 3jku to asi fakt nebude, spíš P4F) jenom semtam párkrát do měsíce, když se mi zrovna nebude chtít létat.
Naposledy upravil(a) Nathaniell dne 17 čer 2012 15:46, celkem upraveno 1 x.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Z Nvidia v těchto cenách jedině GTX550Ti, ale to taky není žádná pecka.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1628
-
od Alferi