Čau,
v poslednom čase som zaznamenal jemné posekovanie v tejto hre, hlavne v náročnejších scénach. Všetko mám na minime, iba rozlíšenie fullHD, FPS okolo 90-150, no aj tak to seká.
Poradili mi vypnúť swap na HDD, no nepomohlo. Skúšal som povypínať aj Steam, Origin, no nič, tiež som dával staršie ovládače, ani to nepomohlo. BIOS je na default (RAM mi automaticky hodilo na 1333MHz, neviem prečo, ale ručne som ich nastavil na 1600Mhz, a ešte HT mám vypnutý). Už fakt neviem...
Inak hru mám na HDD, systém na SSD.
Dík za každú radu.
Jemné sekanie v BF3
Jemné sekanie v BF3
► Zobrazit spoiler
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jemné sekanie v BF3
A když zvýšíš detaily na max?
To isté... :( Kvôli plynulosti som si kúpil 120Hz monitor a ono toto... 

► Zobrazit spoiler
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jestli na BF existují patche, ale máš hru aktualizovanou?
Co HJT log? Posílal jsi?
Co HJT log? Posílal jsi?
Existujú, všetky mám, ono to bez nich ani nejde hrať. Mám pocit, akoby to robilo od posledného patcha, takže chyba môže byť aj tam...
Log s HJT som dával nedávno, no z iného dôvodu a našlo mi nákazu, takže som PC vyčistil ako mi tu radili. Možno to robí aj odvtedy, neviem no...
Log s HJT som dával nedávno, no z iného dôvodu a našlo mi nákazu, takže som PC vyčistil ako mi tu radili. Možno to robí aj odvtedy, neviem no...
► Zobrazit spoiler
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak reinstaluj BF3, zkus postupně všechny patche od prvního k poslednímu, pokuď nebude změna tak zkus komplet reinstall windowsů a zazálohováním jen toho potřebného, pač jestli to rozjíždíš na tom co máš v popisu, tak musí být problém jinde.
Posledné príspevky dole v diskusii --> http://www.battlefield-3.cz/nahravka-ar ... ment-28764
Zrejme rovnaký problém... :(
Inak reinstall je trochu problém, je to asi 6GB patchov, ktoré ťahá Origin automaticky, takže záloha nie je možná a ja mám net o rýchlosi asi 120-200kB/s... Ale tak ak to problém vyrieši, pôjdem do toho, len chcem najskôr vyčerpať všetky možnosti...
Zrejme rovnaký problém... :(
Inak reinstall je trochu problém, je to asi 6GB patchov, ktoré ťahá Origin automaticky, takže záloha nie je možná a ja mám net o rýchlosi asi 120-200kB/s... Ale tak ak to problém vyrieši, pôjdem do toho, len chcem najskôr vyčerpať všetky možnosti...
► Zobrazit spoiler
Od posledního patche se mi taky seká : (
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak čekejte na novější patch. Určitě by měl pomoct, jestli o tom tvůrci ví.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty patche spíše škodí než pomáhají. Od posledního patche jsem to pustil jen jednou, ale opravdu se to místy mírně trhalo... 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji