Ahoj dneska jsem byl vyreklamovat svojí myš,kterou mám asi tak 3 týdny,protože mi brala 1 klik jako 2kliky+ když sem hrál nějakou hru,tak se jí zaseklo levý tlačítko,ale já už sem ho nedržel.
Takže sem si jí vyměnil za novou,ALE ta se mi zase nechce nainstalovat po strčení do USB portu (u všech,včetně chladicí podložky). Udělal sem všechno podle návodu na stránkách výrobce,ale furt nic.Napíše to ,že to windows nemohl rozpoznat a to je všechno. Má to cenu zase vyreklamovat? ......
Problémy s myší Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s myší
Pokud Wokna nerozeznaly HW - myš, která se normálně instaluje automaticky, viděl bych to na tu reklamaci. Zároveň předpokládám, že jsi ji vyměnil za stejný typ, který tam už chodil.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odeber USB porty a restartuj PC
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jo jo,ale podle návodu tam mám nejdřív zastrčit do usb a pak až nainstalovat driver z CD.
Ale ted' už to tak nejak jde,ale ne přes podložku kde mám náhradní porty,takže se nemůžu rozhodnout jestli to nemám reklamovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2012 19:35) ---
Nebo mám požádat o kontrolu logu z HJT?
Ale ted' už to tak nejak jde,ale ne přes podložku kde mám náhradní porty,takže se nemůžu rozhodnout jestli to nemám reklamovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2012 19:35) ---
Nebo mám požádat o kontrolu logu z HJT?
-
- Pohlaví:
Obávám se že log na tyto věci není a nepomůže. Zkus co radí výše. Restart USB. (není zrovna správný výraz)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Taj už to funguje na všech portech notase,ale ne na podlozce :(
-
- Pohlaví:
Pak to asi nezvládá napájení podložky, zkus Y-kabel
- Přílohy
-
- Usb-y-power-cable.jpg (8.81 KiB) Zobrazeno 508 x
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš mě zaráží to,že to před tím fungovalo.S tou první myší.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2012 20:52) ---
Kdyžtak je to tahle myš: http://www.alza.cz/trust-gxt-32s-gaming ... 328841.htm
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2012 20:52) ---
Kdyžtak je to tahle myš: http://www.alza.cz/trust-gxt-32s-gaming ... 328841.htm
-
- Pohlaví:
Co bylo včera není dnes. Často věci včera fungovaly a dnes už ne. Občas napíšu o své babičce /ta jistě promine/ která večer byla živa a ráno už ne.
Jelikož ti USB fungují a nezvládá to podložka, pak může být příčinou úbytek napětí na kabelu. Na tom USB je 5V a na tom drátu jsou ztráty.
Jelikož ti USB fungují a nezvládá to podložka, pak může být příčinou úbytek napětí na kabelu. Na tom USB je 5V a na tom drátu jsou ztráty.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tohle téma asi nemá cenu.Prostě uvidím jak to pošlape a když tak to půjdu zase vrátit :).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1527
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41