Ahoj. Mám problém. Mam na iPhonu prasklý displej. Už mi k němu přišli vsechny náhradní díly. Az na tu malickost, ze se mi u jednoho ze sroubku zrejme strhl zavit na stoupani sroubku. Proste kdyz tocim sroubovackem, tak se sroubek toci, ale nejde vytocit ven, ani zpet. Sproste se toci. Nejde vyklepat. Nejde nic. Nemate nekdo zkusenosti, ci radu, jak to udelat, aby ta potvora vylezla ven? Je to na malo pristupnem miste, takze ani pinzetou nejde udrzet.
Dekuji za kazdou radu.
Protáčející se šroubek - iPhone
-
- Pohlaví:
Re: Protáčející se šroubek - iPhone
Zkus zmagnetizovat šroubovák a opatrně to vytáhnout. také jsem to dělal tak, že jsem tam vmáčkl navlhčený cigaretový papírek, který ten šroubek udržel na šroubováku.
Sroubovacek je magnetizovany a presto to nejde .. :(
Nevím, jaký díl ten šroubek drží, ale pokud má stržený závit, měl by ten díl jít JEMNÝM násilím vyndat i s tím šroubkem. Teda pokud je tam přístup a pokud ten díl nevyžaduje nejdřív pohyb jiným směrem, než ve směru šroubku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Musí to být hlavičkou dolů a trochu na to poklepat. Je ten šroubek zapuštěný, nepomohl by jenom magnet?
Tak jsem zjistil, ze je strzeny zavit na hlavicce. Ze sroub je nejak pevne pridelanej a odsroubovat proste nejde.. Zkousel jsem jiz vsechno .. pres pajeni vinu a snahy pripajet cinem sroubovacek a zkusit odsroubovat az po sroubovani pod tlakem a proste se nehnul (s cinem vim, ze povoli, ale chtel jsem to zkusit).. A ted uz vazne nevim..
-
- Pohlaví:
Stržený závit na hlavičce? Tomu nerozumím. Připájet šroubovák je nebetyčná blbost. To už spíš kvalitní sekundový lepidlo, ale to se zpravidla za.... a nerozdělá vůbec. Tady je možné, že je tam zalisovaná matice která se uvolnila z toho umělohmotného pouzdra a nyní drží na tom šroubku.
Tohle se zpravidla takhle sprasí nekvalitními šroubováky z Tesca apod.
Můžeš to vyfotit? Něco vymyslíme.
Tohle se zpravidla takhle sprasí nekvalitními šroubováky z Tesca apod.
Můžeš to vyfotit? Něco vymyslíme.
Pripadne to muzu ofotit/natocit z jinych uhlu.. Jsem vazne ztracenej, protoze je to vazne maly a divil bych se, kdyby si s tim v servisu dokazali poradit. A kdyz jsem jim psal, o co mi jde, tak cela vymena by stala 700.
http://postimage.org/image/lui9uij51/
a priblizne takhle by to melo vypadat
http://postimage.org/image/ezafukqv5/
http://postimage.org/image/lui9uij51/
a priblizne takhle by to melo vypadat
http://postimage.org/image/ezafukqv5/
Z obrázku mám dojem, že se ten šroubek vůbec netočí a je "vyholenej" zářez na šroubovák. Pokud není v úplně katastrofálním stavu, mohl by pomoci přesný šroubovák - přesný v tom smyslu aby měl přesně tvar i velikost "drážky ve šroubu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Já zase nejsem moudrej z těch obrázků, které se mimochodem vkládají sem, jako příloha. To je tento šroubek? A co na tom je?
Budu si muset zajit nekam na katedru za nejakym vyucujicim, jestli nahodou neco takovyho nema :).. Tady na intru sotva neco sezenu, ale i tak se bojim, ze to nebude stacit..
Blue Spirit: Je na tom to, ze uz v nem neni drazka na ten krizovej sroub. Uz je to jaksi "vydulkovane" a sroubovak se v tom jen toci.
A jeste abych dodal, tak jsem koupil presne sroubovacek, kterym by se to melo otevirat (je to set primo pro iPhon)..
Blue Spirit: Je na tom to, ze uz v nem neni drazka na ten krizovej sroub. Uz je to jaksi "vydulkovane" a sroubovak se v tom jen toci.
A jeste abych dodal, tak jsem koupil presne sroubovacek, kterym by se to melo otevirat (je to set primo pro iPhon)..
-
- Pohlaví:
No tak ale není asi problém v závitu, ale zmršené hlavičce. Takže buďto ploché kleštičky /ne extra velké komcinačky/ anebo trochu šikovnosti a vrtačka.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3639
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33
-
- 8
- 4965
-
od Søren
19 zář 2024 21:59
-
- 2
- 4160
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
- 5
- 3361
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1788
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”