Nejde zvuk v PC
Nejde zvuk v PC
Zdravím, potřeboval bych poradit co mám dělat, čistil jsem si PC jako od prachu,povytahoval jsem všechny věci, vše odpojil atd. Ale něco se při zapnutí pokazilo a PC mi hlásil, že došlo ke změně HW atd. tak jsem zkoušel se do PC nějak dostat ale nic.Tak jsem do PC vložil CD s windowsama a dal nějak tu částečnou reinstalaci.PC se mi teda rozjelo, jsem na ploše, ale nejede žádný zvuk a navíc mi to píše, že chybí ovladač pro grafiku.Myslíte si, že zvuk nejede, protože tam taky chybí zase ovladač pro zvuk?Děkuji moc za rady, jsem trumpeta a nerozumím tomu moc.
-
- Pohlaví:
Re: Nejde zvuk v PC
Vítej na PC-Help!
Pokud chceš aby ti někdo zodpovědně poradil, pak musíš dát potřebné informace. V tomto případě co je to za PC, resp. jaká je zvukovka, případně základní deska a jaká je grafika. Všechny tyto ovladače bys měl mít doma na CD, jak k desce, tak ke GK.
Další důležitá informace, kterou je třeba uvádět skoro vždy je, jaký máš systém.
Pokud chceš aby ti někdo zodpovědně poradil, pak musíš dát potřebné informace. V tomto případě co je to za PC, resp. jaká je zvukovka, případně základní deska a jaká je grafika. Všechny tyto ovladače bys měl mít doma na CD, jak k desce, tak ke GK.
Další důležitá informace, kterou je třeba uvádět skoro vždy je, jaký máš systém.
Zkus to tímhle
najde to co tam chybí - skenuj, a pak to stáhni a následně stáhnuté ovladače nainstaluj. popř. bude chtít i restart, tak restartuj.
najde to co tam chybí - skenuj, a pak to stáhni a následně stáhnuté ovladače nainstaluj. popř. bude chtít i restart, tak restartuj.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Děkuji moc za rady a vím, že bych měl založit nejspíš nové téma, ale jak jsem přeinstaloval ty windowsy, tak mi ted nejede internet.Poradíte prosím jak to napravit?Používám modem od jedné firmy,a na modemu vše světýlka svítí jak mají, tak bude chyba u mě, můžete mi prosím pomoci?
-
- Pohlaví:
Nejspíš chybí ovladače na síťovou kartu. Jelikož nedodáváš informace, víc poradit nelze.
Klepni na tlačítko Start, tam bude nabídka Spustit a do toho políčka napiš msinfo32 nebo msinfo64, a odentruj, mělo by vyskočit okýnko.
Tam ulož soubor s příponou ".info". A pošli v příloze.
Nebo jen okopíruj určité části z toho okna.
Pro tebe bude nejlepší přejít do kolonky Problémová zařízení, mělo by vypsat chybějící ovladače.
Tam ulož soubor s příponou ".info". A pošli v příloze.
Nebo jen okopíruj určité části z toho okna.
Pro tebe bude nejlepší přejít do kolonky Problémová zařízení, mělo by vypsat chybějící ovladače.
Jak zjistit rychle info o OS, HW, SW:
Start>Spustit>napiš msinfo32 nebo msinfo64>stiskni enter.
Ulož soubor ".nfo">přejmenuj příponu nfo na txt, a pošli v příloze.
Důvěrné info tam není(hesla, adresa, reg.čísla k sw, apod.), jen uživ. jméno.
Nebo jen okopíruj určité části
Start>Spustit>napiš msinfo32 nebo msinfo64>stiskni enter.
Ulož soubor ".nfo">přejmenuj příponu nfo na txt, a pošli v příloze.
Důvěrné info tam není(hesla, adresa, reg.čísla k sw, apod.), jen uživ. jméno.
Nebo jen okopíruj určité části
Nechci se tazatele dotknout, ale tohle je na sáhodlouhé vysvětlování kde a jak najít ovladače, jak je stáhnout a pak nainstalovat. Pánové jaojao a jadd prominou, ale vaše rady a jejich styl jsou sice dobré, ale - a to bez jakékoli snahy po urážení obou stran - při současném stavu vědomostí trochu mimo možnosti tazatele. Pochopitelně pokud dodá svou sestavu, lze mu pomoci tzv polopatickým vedením a bude to chvíli trvat. Sám nevím, zda bych si na to troufnul, navíc teď nemám moc času, nejpozději za cca 1/2 hodiny musím skončit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5817
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11868
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-