Zdravím , k laptopu (asus n55sf ) som dostal software AI recovery ( tak nejak sa to vola ), ktore som si spravil ( vyslo ma to na 6dvd )
Teraz som potreboval ntb preinstalovat ( blbol mi nieco som omylom odinstaloval ) vlozil som dvd 1 dvd do laptopu , spustil bootvanie , a vzdy sa mi to zasekne na 5% ( uz druhy krat ) , co stym ? ?
Problem z DVD recovery ( asus ntb )
-
- Pohlaví:
Re: Problem z DVD recovery ( asus ntb )
Vítej na PC-Help!
A to se jenom zasekne a nic to nepíše, jaká chyba se stala? Je možné že to DVD se špatně vypálilo, resp. vypálilo s nějakou chybou.
A to se jenom zasekne a nic to nepíše, jaká chyba se stala? Je možné že to DVD se špatně vypálilo, resp. vypálilo s nějakou chybou.
len sa to zasekne nic viac , ziadna chyba ani nic..
-
- Pohlaví:
Pak asi špatné DVD, proč to musíš přeinstalovat? Není jiná možnost?
1) Zkus počkat
2) když chceš přeinstalovat booka proč to neuděláš přes recovery oddíl - (bez CD?) najdi si na internetu jak se to dělá (já to měl u svého Asusu při zapnutí zmačknout F9 tuším) a pak se vše udělá automaticky. Podívej se na jejich officiální stránky, já teď bohužel nemám čas tak když tak posléze. Jenom podotýkám že když jsem to dělal já tak celý proces trval tuším 2 hodiny...
//Edit: když se to "zaseklo" jak dlouho jsi čekal? U mě to také vypadalo že se nic neděje ale při tom opravdu stačilo čekat a čekat a čekat.
2) když chceš přeinstalovat booka proč to neuděláš přes recovery oddíl - (bez CD?) najdi si na internetu jak se to dělá (já to měl u svého Asusu při zapnutí zmačknout F9 tuším) a pak se vše udělá automaticky. Podívej se na jejich officiální stránky, já teď bohužel nemám čas tak když tak posléze. Jenom podotýkám že když jsem to dělal já tak celý proces trval tuším 2 hodiny...
//Edit: když se to "zaseklo" jak dlouho jsi čekal? U mě to také vypadalo že se nic neděje ale při tom opravdu stačilo čekat a čekat a čekat.
Naposledy upravil(a) armink dne 21 čer 2012 20:43, celkem upraveno 1 x.
Nehal som to tak hodinu.
A idem to f9 skusit .
A idem to f9 skusit .
Nejdřív se podívej na asusácké stránky jak to je (přesný návod) ať si to nepose*reš!!
-
- Pohlaví:
Postup:
Při restartu stiskněte klávesu F9 a dostanete se do nabídky Recovery menu
Dále postupujte dle pokynů v tomto menu
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
Při restartu stiskněte klávesu F9 a dostanete se do nabídky Recovery menu
Dále postupujte dle pokynů v tomto menu
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko. Služba je samozřejmě zpoplatněna.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2831
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:17
-
-
- 11
- 5569
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6773
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
-
- 6
- 3713
-
od petr22