Mechanika nenačítá DVD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ghacker
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Mechanika nenačítá DVD

Příspěvekod ghacker » 22 čer 2012 16:28

Prosím mám problém předevčírem jsem potřeboval změnit formát u hudebního cd na mp3 po dlouhe dobe sem teda stahnul par softu nez sem nasel idealni, ale od té doby mi mechanika odmitá načíst DVD přitom normální hudební cd přehaje bezproblémů. Zatim sem obnovil systém a resetoval Bios zatim nepomohlo nic. DVD hlasi jako prazdne. (jedna se o notebook, asi 2 roky starej predpokladam na 99% SATA)

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Mechanika nenačítá DVD

Příspěvekod Pic » 22 čer 2012 18:09

Nečte ani originální kupované DVD, nebo jen vypalované? Nejspíše problém s laserem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ghacker
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod ghacker » 22 čer 2012 18:17

Pravě, že i originály ale je mi divne ze klasicke hudebni cd prehraje v pohode, nemohl jsem to udelat nejaky spatnym softem? Popripade mi doporucujete poslat ji na reklamaci (dival jsem se presne je strara 15 mesicu) Jeden odbornik mi rikal ze sem si ji mohl nejak omylem prekonfigurovat, abych zkusil obnoveni systemu, to sem vsak udelal i s preinstalaci oovladacu a furt nic dvd nejdriv snazi precist a pak mi vyhodi ze je prazdne jestli na nej chci vypalovat.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 čer 2012 18:22

Omylem jsi ji asi překonfigurovat nemohl, jestli tím myslíš aktualizaci firmware. Pokud je notebook v záruce doporučuji jej reklamovat, pokud nečte ani nepoškozená (nepoškrábaná) koupená DVD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

ghacker
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod ghacker » 22 čer 2012 18:25

No ani originál DVD nečte, no jak říkám před tím jsem instaloval spousta softwaru na ripovani, pote prestala jít. Mimochodemu reklamace nevíte jestli stačí poslat samostatnou mechaniku, nebo musím celý ntb?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 čer 2012 20:54

K reklamaci poslat celý notebook . Pokud máš značku Acer, bude Tě to stát jen jeden telefon na servisní centrum v Brně. Sami si pro něj přijedou a zase jej po opravě přivezou.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”