Ahoj, Vím že jste tu od toho aby jste radili ohledně PC ale myslím si že jsou tu i zkušení s problémem který mám.
Mám poměrně starší větrák, minulé léto jel docela hodně často, letos bych ho zase chtěl začít používat, ale ke konci minulého léta se přestal startovat a tak jsem musel sundat tu klec, zapnout nejvyší stupěn rychlosti a ručně ho nahodit že jsem točil s vrtulkou a na ty největší otáčky se pak chytne a už se točí jak má ale to startování je trochu divný, tak se ptám vás nevíte prosím jak to opravit ? Větrák přes zimu stál ve skříni, a problém je stejný. Zásuvky jsem zkoušel taky měnit .
Děkuju moc
Rozbitý Větrák Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Rozbitý Větrák Vyřešeno
Těžko hádat co je to starší větrák, ale pokud je to nějaký krumpl za dvě stovky z Teska pak to rovnou vyhoď. Ono tam může být proražené vinutí, může to být jenom znečištěné, ale po rozebrání jde-li to vůbec to možná nesesadíš.
Pokud si na to troufneš, můžeš zkusit vyčistit komutátor, ale asi zbyteční námaha.
/možná i špatné ložisko, pokud tam je/
Pokud si na to troufneš, můžeš zkusit vyčistit komutátor, ale asi zbyteční námaha.
/možná i špatné ložisko, pokud tam je/
- Přílohy
-
- kom.JPG (6.75 KiB) Zobrazeno 299 x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozbitý Větrák
Pokud jsi laik, tak zkus jej vyčistit od prachu kolem ložisek a ložiska promazat kapkou oleje (na př na šicí stroje a pod).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rozbitý Větrák
CO je to za větrák?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”