Ahoj,
sháním multifunkční (sken, tisk, kopírování) tiskárnu. Vytisknu cca 70-100 papírů týdně. Podmínkou je také, aby uměla i bezdrátový tisk a chtěl bych také, aby tisk byl co nejlevnější. Chtěl bych asi barevnou, ale kdyby byla černobílá výrazně levnější, tak by se taky nic nestalo.
Předem díky za tipy.
Výběr tiskárny Vyřešeno
Výběr tiskárny Vyřešeno
Naposledy upravil(a) lldreep dne 21 čer 2012 22:30, celkem upraveno 1 x.
Re: Výběr tiskárny
A jaký je rozdíl (kromě těch inkoustů) oproti této: http://www.alza.cz/epson-stylus-s22-d18 ... oV0Q#popis ?
A třeba ve srovnání s touto laserovou černobílou: http://www.czc.cz/hewlett-packard-laser ... rJet_P1102
... vyjde tisk jak draho?
A třeba ve srovnání s touto laserovou černobílou: http://www.czc.cz/hewlett-packard-laser ... rJet_P1102
... vyjde tisk jak draho?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Prave v tech inkoustech (system CISS), nastuduj si to tam!
Zminovana laserovka ma toner na 1600 stran - orig. 550, neor. 420 Kc - dalsi pocetni domaci ukol
Zminovana laserovka ma toner na 1600 stran - orig. 550, neor. 420 Kc - dalsi pocetni domaci ukol

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ok. Mohl bych se zeptat i na názor ostatních na to CISS? A určitě už jste to někdo počítal přede mnou, opravdu platí: "10x levnější než laserový tisk, žádné další náklady na servis !" ? A opravdu s tím pak nejsou žádné problémy?
Nemá to někdo doma? Četl jsem na to totiž i negativní názory a pokud by to mělo zlobit, tak to zas nepotřebuji ušetřit za každou cenu.
Nedoporučili byste mi, prosím, i klasickou tiskárnu s klasickým tiskem za výše daných podmínek, abych pak mohl s tou výše uvedenou Epson s CISS srovnat?
Ještě jsem do požadavků doplnil, že tiskárna musí umět skenovat a kopírovat.
Díky.
Nemá to někdo doma? Četl jsem na to totiž i negativní názory a pokud by to mělo zlobit, tak to zas nepotřebuji ušetřit za každou cenu.
Nedoporučili byste mi, prosím, i klasickou tiskárnu s klasickým tiskem za výše daných podmínek, abych pak mohl s tou výše uvedenou Epson s CISS srovnat?
Ještě jsem do požadavků doplnil, že tiskárna musí umět skenovat a kopírovat.
Díky.
Nemáte někdo nějaký tip? Potřeboval bych ji do středy koupit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5900
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 9
- 4117
-
od VojtouNerCZ