Aktualizace ovladačů Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Aktualizace ovladačů

Příspěvekod Scanner » 23 čer 2012 12:15

Ahoj, neznáte někdo nějaký program který by my aktualizoval ovladače v PC jako třeba superovladač ale byl freeware? Nejlepší v češtině ale to chci asi moc. :D
Díky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Aktualizace ovladačů

Příspěvekod jaojao » 23 čer 2012 12:30

Zkus to tímhle
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 23 čer 2012 12:51

Vybodni se na programy a udělej to růčo z webu výrobce.S programem můžeš udělat víc škody než užitku a nejnovější ovladače stejně nemusíš mít.Pokud nevíš co máš za hardware tak na zjištění-http://www.hwinfo.com/

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 23 čer 2012 12:57

Mám stejnou zkušenost jako předřečník. Automatická aktualizace ovladačů od Ashampoo mi nadělala v systému víc škody než užitku a po druhém použití šla z počítače ven.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 čer 2012 13:16

No pokud nejsi dostatečně znalý tak ani nevíš co a kde hledat, takže najdeš leda kukový.....(, není to jen o grafárně a realteku)....
(obzvláště pak pokud jsi natom s angličtinou jako já, to pak můžeš stáhnout i nějakou STAROU BELU)

Já mám s podobnýma prográmkama jen a jen kladné zkušenosti, trvá to pár minut a vše je OK.

Jen je pravdou, že ikdyž stáhneš nejnovější ovladač např. ke grafárně tak to nemusí jít jak na ty staré, o čemž jsem se přesvědčil, pak se musíš vrátit k těm původním, ikdyž byly staženy přímo ze stránek výrobce, toto ale není chyba prográmku, nýbrž autorem aktualizace!

Mimo to se dá skrze tyhle prográmky nalézt cesta vedoucí přímo k výrobci, kde si to můžeš rovněž stáhnout i sám, bez toho abys dva dny brouzdal netem.
Naposledy upravil(a) jaojao dne 23 čer 2012 13:29, celkem upraveno 2 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 23 čer 2012 13:28

Chtěl bych tě vidět jak s těmahle skvělejma prográmkama třaba aktualizuješ zvukovky od creative a o ovladačích k chipsetu už vůbec nemluvím. :D

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 čer 2012 13:32

No právě jak jsem výše psal, není to jen o grafice, ale např. i chipset si podobný prográmek - tuším driver genius http://www.sosej.cz/Driver-Genius-Professional.html, najde.....
Naposledy upravil(a) jaojao dne 23 čer 2012 13:42, celkem upraveno 3 x.

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 23 čer 2012 13:40

Tak na zjišťování různých komponentů počítače a stahování originálních aktualizací vážně nemám nervy. :)
Počítač pracuje tak jak má, je že jsem narazil právě na superovladač který jsem vyzkoušel a zjistil my 15 zastaralých ovladačů ale je placený takže jsem si je nestáhl.
Ten SlimDriver je podle mě na nic, zjistil 3 zastaralé ovladače, po aktualizaci 1 hned chtěl restartovat PC a teď vyžaduje registraci aby aktualizoval další a na to kašlu.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 23 čer 2012 13:40

Myslíš,že jsem žádné nezkoušel?A výsledek?Katastrofa.Nejnovější ovladače to chtělo vyměnit za starší a nové aktualizace to vůbec nenašlo.A proč aktualizavat ovladače?Když pc funguje bez problémů tak se to nevyplatí.Maximálně aktualizace grafiky a pokud je kvalitní zvukovka tak výrobce má většinou svůj aktualizátor,přes který můžeš stáhnout nejen ovladače,ale i různé vylepšení co karta nabízí a to ti žádný z těchto programů nikdy nabídnout nemůže.Pokud ti můžu poradit tak se toho skvělého super ovladače rychle zbav.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 čer 2012 13:47

Myslíš, že když si stáhneš ovladače k audiu, či grafice, chipsetu, že nebudeš restartovat? :lol:

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 23 čer 2012 13:51

Třeba jsem si myslel že novější ovladače my nějak zlepší PC.
U grafiky nic aktualizovat nepotřebuji, protože mám nějaký ovládací panel NVIDIA a ten my při vydání aktualizace hned nabídne stažení.
Jinak superovladač jsem odinstaloval už ráno, k čemu my bude když je placený.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Aktualizace ovladačů  Vyřešeno

Příspěvekod jaojao » 24 čer 2012 07:57

Tady už si s tím dal někdo práci http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=6616, a až snad na jeden/dva linky, jsou všechny funkční,
tak s chutí dotoho :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
    od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem
    2
    3162
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 15:21
  • Aktualizace Win.11
    od DancaDvor » 27 srp 2024 06:54 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3320
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    28 srp 2024 19:35
  • Aktualizace 22H2
    od Tomas72 » 24 črc 2024 14:52 » v Windows 11, 10, 8...
    2
    2842
    27 črc 2024 13:30
  • Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
    od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    4141
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 lis 2024 12:00
  • help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
    od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw)
    4
    2666
    05 led 2025 16:38

Zpět na “Vše ostatní (sw)”