Pc do 16tisíc
Pc do 16tisíc
Čus rád bych upgradoval comp jen cpu,gpu,ram a zakladovku do 16tisíc . pište prosím váše nejlepší návrhy ......... díky všem předem za rady 

Re: Pc do 16tisíc
Můžu Vám nabídnout toto PC je prakticky nové viewtopic.php?f=76&t=87673&start=12
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Wattáž má 620w a case tudle http://www.alza.cz/coolermaster-elite-310-d127038.htm
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ok no, předpokládám, že to bude nějaký shit značka, nevím jak je na tom s životností, takže to nechávám na tobě...pokud máš disk se sata rozhraním, tak je to cajk, a pokud nemáš další otázky tak můžeš dat fajfku.
jestli to je shit to nwm ale vydrželo to hodně
mam disk na sata a ešte sem si tady sestavil co na to říkáš : http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... E1011F7801

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nenapsal si na co má pc sloužit, když to někdo nenapíše, mám za to, že hlavním využitím bude klasické hrání...
Dal jsi slabší grafiku než já (která má největší vliv na hry), dal si káčkový procesor, který má úplně stejný výkonností poměr jako ten můj, ale když se ten tvůj nataktuje, tak podá větší výkon, ale k tomu taky potřebuješ adekvátní, stabilní desku s kterou ta frekvence nebude házet BSOD...a ty stojí tak 3k+...pokud planuješ takových max 4,0Ghz, tak i jo ok...ale mnoho lidí, kteří si kupují kačkový procesor ví, že se dá popohnat aš mnohem víc jako je třeba 4,7-5,0Ghz...dále ke chladiči: pokud taktovat plánuješ, tak chladič je v pořádku, ale nějaký, který má kompatibilitu s paticí.
Dal jsi slabší grafiku než já (která má největší vliv na hry), dal si káčkový procesor, který má úplně stejný výkonností poměr jako ten můj, ale když se ten tvůj nataktuje, tak podá větší výkon, ale k tomu taky potřebuješ adekvátní, stabilní desku s kterou ta frekvence nebude házet BSOD...a ty stojí tak 3k+...pokud planuješ takových max 4,0Ghz, tak i jo ok...ale mnoho lidí, kteří si kupují kačkový procesor ví, že se dá popohnat aš mnohem víc jako je třeba 4,7-5,0Ghz...dále ke chladiči: pokud taktovat plánuješ, tak chladič je v pořádku, ale nějaký, který má kompatibilitu s paticí.
jo promin ,mohl by si mi složit pc na hraní jen na hraní do tech 16500 s chladičem ? díky
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
hh, jo, tak v tom případě to co jsem postoval výše, pokud chceš chladič tak některý z těchto=>chladiče v cenových hladinách řeknu Ti k něm následující: ber podle ceny, kvalita se odráží na cenu (doporučuji Gelid za těch 600)
//Máš full sestavu: cpu, mb, grafika, ramky, zdroj, case, hdd, chladič...takže se na nic nezapomnělo (tučné označené jsou komponenty které máš)
//ještě jsem zapomněl Ti říct k tvým zmíňovaným ramkách frekvence stačí 1333Mhz lépe pro dobrý pocit 1600Mhz je v tom zanedbatelný rozdíl...výšší frekvence jsou jenom marketingový tah, ale ta nejhlavnější chyba je ta: že ty ramky jsou čtyři po 2Gb a to je kvůli budoucnosti hloupost a sice, že když budeš chtít upgradovat např na 16Gb, tak je budeš vyměnit a pak Ti budou na nic...např já mám 2x 2 Gb (zaplněny 2 sloty) a později si můžu šoupnout 2x 4Gb např a budu mít rázem hned lepší využitelnost než 4x 2Gb
//Máš full sestavu: cpu, mb, grafika, ramky, zdroj, case, hdd, chladič...takže se na nic nezapomnělo (tučné označené jsou komponenty které máš)
//ještě jsem zapomněl Ti říct k tvým zmíňovaným ramkách frekvence stačí 1333Mhz lépe pro dobrý pocit 1600Mhz je v tom zanedbatelný rozdíl...výšší frekvence jsou jenom marketingový tah, ale ta nejhlavnější chyba je ta: že ty ramky jsou čtyři po 2Gb a to je kvůli budoucnosti hloupost a sice, že když budeš chtít upgradovat např na 16Gb, tak je budeš vyměnit a pak Ti budou na nic...např já mám 2x 2 Gb (zaplněny 2 sloty) a později si můžu šoupnout 2x 4Gb např a budu mít rázem hned lepší využitelnost než 4x 2Gb
dobře tak díky a ešte k těm ramkám mam si kupit 2x4gb a pak kdyžtak prikoupit chcu 8gb
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ee, 2x 4Gb tyto musíš vždycky hledat tu nejvhodnější variantu.
a jaky je rozdíl sandy-bridge a sandy-E ? E je druha generace ale včem je lepší nebo horší
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”