Could not load direct3d
Could not load direct3d
Zdravim, mam problem se spuštěním hry League of legends. Při spuštění hry mi vyskočí tabulka Error Loading Launcher... Could not load direct3d. Už sem vyzkoušel milion věci, ale žádná změna. DO komentu napiste co jeste potrebujete na info... předem díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Could not load direct3d
Start - Do spustit napsat - dxdiag - a stisknout Enter - V novém okně zvolit Zobrazení - Akcelerace rozhraní Direct3D - Spustit test
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Neni k dispozici
to asi neni dobře co?

passe... furt to nejde :/ V tom Funkce rozhrani DirectX je u všechno Neni k dispozici...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsi ho stáhl a nainstaloval?
extrahoval do samostatný složky a nainstaloval...
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Čer 2012 16:07) ---
A u CoD2 pri instalačce to hazelo chybu Knihovna není zaregistrovaná. Pak se to povedlo, ale kdyz pak spoustim SM/MP tak vyskočí další chyba: V DirectX(R) se vyskatla neřešitelná chyba. Pro možné řešení problému si přečti DirectX FAQ a vyhodí mi to tenhle odkaz: file:///C:/Program%20Files/Activision/Call%20of%20Duty%202/Docs/TechHelp/Tech%20Help/Information/DirectX.htm
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Čer 2012 16:07) ---
A u CoD2 pri instalačce to hazelo chybu Knihovna není zaregistrovaná. Pak se to povedlo, ale kdyz pak spoustim SM/MP tak vyskočí další chyba: V DirectX(R) se vyskatla neřešitelná chyba. Pro možné řešení problému si přečti DirectX FAQ a vyhodí mi to tenhle odkaz: file:///C:/Program%20Files/Activision/Call%20of%20Duty%202/Docs/TechHelp/Tech%20Help/Information/DirectX.htm
nic vás nenapadá?
je to kvůli nastavení hardwarové akcelerace. klikni pravým na plochu, dej vlastnosti, tam dej nastavení pak tlačítko upřesnit. tam je nahoře čtvrtej díleček kde je napsaný poradce při potížích na to klikneš a tam je taková posuvná lišta tu dej na nejvíš mělo by jít. mě to aspon šlo.
Také mi to píše a když otevřu DirectX tak když dám enter tak mi to hodí další stránku a nemám tam žádné Zobrezení v novém okně
A nevím co mám dále dělat Prosím pomoc
A nevím co mám dále dělat Prosím pomoc

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3286
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”