nejde wifi u NTB
nejde wifi u NTB
Dobrý den.Mám problém se zapnutím wifi.Včera mi kleknul NTB na baterku.Když jsem ho dnes přes adaptér spustil najednou přestala jít wifina. Mám ASUS X 61S serie. Přepínač wifi je v poloze ON a wireless consola v liště mi svítí s křížkem u wifi. Když vyvolám Fn+F2 a vyberu Wireless Lan tak na chvilku naskočí,rozsvítí se i led na panelu NB ale po chvíli zhasne a zase hodí křížek.Nikdy předtím mi to neudělalo.Přes síťovku běží normálně a bluetooth funguje také.Shazuje to pouze wifi. Poraďte prosím prosím.Děkuji
Re: nejde wifi u NTB
Proč zakládáš nové stejné téma?!?!?!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nevěděl jsem jestli je v dobré sekci.Taky sem dávají také dotazy ohledně wifi.Tak pardon
Ale v TOPu se zobrazují obě! Přítomní rádci si s tím poradí, jednou bych ho zrušil, v případě nějaké pochybnosti Ti to ponechané Admin přesune.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5259
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58