Zdravím,
můj notebook má grafickou kartu Radeon HD 7470M 1GB, RAM Pamět 4GB a DvouJádrový procesor Celeron B800, doporučíte mi prosím.vás nějaké hry na tento notebook?
Co doporučíte za pc hry?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co doporučíte za pc hry?
Žánr?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně ne závodní hry, ty mě totiž jednoduše nebaví, sporotvní by mě docela bavily, ale naopak by mě velice rychle přestali bavit, valve hry také ne, těch mám už po krk, co se týče MMORPG, tak taky ne, nanejvýš MU Online(jakékoliv), ale to jsem kdysi hrával a to mě také velice rychle přestalo bavit, jediné MMORPG, které bych snesl by bylo World of Warcraft, ale to je placený, a free servery za nic nestojí, takže MMORPG též ne... co se týče akčních RPG, můžu hrát jenom Diablo II, nanejvýš III, ale u toho někdo říká, že bych to rozjel a někdo zase říká, že bych to nerozjel, takže to také ne. Strategie mám vyhlídnutý všechny Total Wary, že bych si někdy zahrál... Age of Empires všechny díly a Stronghold všechny díly ty jsem víceméně dohrál a na některý se chystám, takže také nic, co takhle střílečky, je mi jedno jestli FPS nebo pohled ze třetí osoby, klidně z 2.sv.v, nebo sci-fi střílečku, možná i mlátičku nějakou. A v poslední řadě bych si možná zahrál nějakou vesmírnou hru, klidně i MMORPG, ale fakt vesmírnou vyloženě, tuning vesmírných lodí, hlavně ve 3D, jinak jiného žánru MMORPG než vesmírného určitě ne...
Wolfenstein, série Battlefield, CoD, Arma 2 ( zdarma) , Medal of Honor, mlátičku třeba Street Fighter IV..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Série BF? Ale to by mi nešli ty nový nebo šli? Jsem slyšel, že jsou náročný hodně na grafiku... Ale dík za rady, tak třeba Wolfa jsem dohrál, ale ostatní moc neznám, ale zkusím...:)
Myslel jsem Battlefield 1942, 2, 2142 :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To neznám, ale zkusím, twle ty jsi z Dačic jo?:D
Jsem, pročpak?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nic jen moc často nepotkávám někoho odtamtud, bydlím v Jemnici, což je dost blízko...
To zajisté.. Jinak, co se týče her, tak bych doporučil ještě dva klenoty. Tím prvním je Bioshock a druhým Deus Ex : HR
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dík
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2012 15:52) ---
ale podle toho mi právě nejde spustit přes ten game.exe mi to nejde :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2012 15:52) ---
ale podle toho mi právě nejde spustit přes ten game.exe mi to nejde :(
Co nejde spustit ?