nejde vypnout PC ( forum prohledano)
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
nejde vypnout PC ( forum prohledano)
Prohledala jsem tady celé forum, ale odpověď nenašla. Když dám start, vypnout- PC se jakoby připraví k vypnutí- zmizí ikony i lišta se Startem, ale zůstane tam popzadí a PC se nevypne. Když jsem ho v tomhle stavu nechala asi 5 min- blikal modrá obrazovka, kde bylo napsano stop c000021 a vazna chyba sysstemu windows logon process neocekavane skoncil se stavem0xc0000005. Projizdela jsem PC avastem, anti trojanem a nejakym anti spy, ale nic nenasel. PC nejde ani restartnout, nevíte, co s tím?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkl jsem na net. Jsou asi 3 možné příčiny. Paměť, disk a poškozený systém. Nepíšeš nic o PC ani jaký máš systém (Win XP s SP1, nebo s SP2, či Vistu. Pokud máš disketovou mechaniku a možnost si stáhnout program Memtest na otestování paměti tak to zkus. Jde to také z CD mechaniky pokud program Memtest vypálíš na CD. V Biosu musíš nastavit bootování z diskety, nebo z CD, podle toho kde máš program instalován. Po nainstalování na disketu tuto vložíš do mechaniky (boot z diskety) a program se sám spustí. Nejlépe požádej o pomoc někoho znalého, pokud jsi jen běžný uživatel, protože možná bude třeba i obnovit Windows z Instalačního CD přes konzolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
re
Ne, nemám... ted mi navíc přestal fungovat e-mailový klient a každých 20 min. mi padá mozilla... a musím přeinstalovat, jinak se nespustí..
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to půjde proveď SV údržbu (odkaz v podpisu) abychom se zbavily zbytečností v registrech a vyčistily PC od virů pokud jsou.
Dále POkus se pozavírat spuštěné aplikacce ručně a pak PC zkus vypnout jestli se to netáhne od některé z těchto aplikací Při zavírání nezapomeň na ty které mají ikony v pravém spodním rohu (SysTray).
Už jednou sem tu řešil podobný problém příčina byla v nakřížení AV sowtvare dotyčný měl spuštěný NOD32 v plné instalaci a k tomu ADware s rezidentním štítem. POkud nic nezabere pošli prosím log z HijackThis pokusíme se ho překontrolovat.
Dále POkus se pozavírat spuštěné aplikacce ručně a pak PC zkus vypnout jestli se to netáhne od některé z těchto aplikací Při zavírání nezapomeň na ty které mají ikony v pravém spodním rohu (SysTray).
Už jednou sem tu řešil podobný problém příčina byla v nakřížení AV sowtvare dotyčný měl spuštěný NOD32 v plné instalaci a k tomu ADware s rezidentním štítem. POkud nic nezabere pošli prosím log z HijackThis pokusíme se ho překontrolovat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslim ze jsem pred dost davnem mel podobny problem, jen jsem to nenechal zajit tak daleko - cernal start, pri vypnuti se pc nevyplo......
Ja bych to videl na novou innstalaci win - VCETNE vsech zaplat, pokud mas XP tak samozrejme na SP2
a kdyz by to nepomohlo, tak otestovat hardware od pameti po mys :-)
Ja bych to videl na novou innstalaci win - VCETNE vsech zaplat, pokud mas XP tak samozrejme na SP2

a kdyz by to nepomohlo, tak otestovat hardware od pameti po mys :-)
Počítač: ANO! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 17086
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 11:43
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1697
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 14:06
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”