Máte někdo za koníčka cyklistiku?
Můžete se pochlubit se svýma bikama, nebo se svýma rekordama a jinýma blbostma.. xD
Momentálně nemám kolo v provozu, takže fotky dodám časem.
OT/ Jezdíte na kole?
Re: OT/ Jezdíte na kole?
Kolo nemám ale do konce měsíce chystám koupi koloběžky 

NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
No jéje, terminál neuměj najít a Futurum taky ne. To jsou másla.
Kolo mám, nejezdím. Teď se tu v okolí Futura ztratilo hodně moc kol.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

No ono když tam člověk nebydlí, a jede tam párkrát do roka, tak se tam zrovna moc nevyzná. A ještě k tomu jste jeli bez GPS.
Já jsem se navigoval akorát podle intuice a toho, že terminál je na západě a východě, a nakonec jsme tam dorazily
Já jsem se navigoval akorát podle intuice a toho, že terminál je na západě a východě, a nakonec jsme tam dorazily

Just Fucking Google It!
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
GPS netřeba, v mém případě stačí roztáhnout žaluzie a FutuRum mám před sebou. A když už tam nebydlíš, je jednodušší se zeptat že jo :)) Tyhle GPS featury Tě stejně zavedou do pole a budou Ti tvrdit, že jedeš po dálnici. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

To jsme zkoušeli, ale zkus si zapamatovat cestu od terminálu k futuru, v případě že bys to tam neznal. A ptát se v 10 hodin večer na každý zatáčce je celkem nemožný, ale nakonec jsme jeli podle mě, na východ. A dostali jsme se tam 
Btw, dá se nějak zobrazit kdo pro co hlasoval?

Btw, dá se nějak zobrazit kdo pro co hlasoval?
Just Fucking Google It!
Dříve jsem jezdil velice často, tzn. každý den. Bohužel, kolo začalo být opotřebované a na nové nebyly finance. Teď již jsou, ale zase není chuť na kolo :))
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
jezdím skoro každý den, s kamarády celkem často, mám MTB - Mongoose, asi 4 roky staré a v té době stálo asi jen 8 tisíc a doteď drží 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- Pohlaví:
Já jezdím rekreačně tak jednou za dva tři dny kolem Brna. Zhruba od 30 do 50 km podle zvolené trasy. Rekord 147 km pochází z jižních Čech, ale to už nějaký rok je. Jina Vinohrady - Letiště 15:23. (Ale to jsem zaspal a měl vítr v zádech). No a kolo - starej otřískanej trekovej autor. Letos jsem mu dopřál generálku :-)
Taktéž jsem dříve jezdil častějc, ale s příchodem řidičáku a jiných věcí tato aktivita velice klesla..
Teď na kole jezdím max. k babičce nebo na ryby, obojí vzdálené kolem kilometru.
Jinak není čas a hlavně v mém regionu se jezdí dosti namáhavě, protože jsme hodně v ďolíku u přehrady..
Ale plánuji, že teď začnu více, protože jaksi poslední dobou nemohu zapnout nějaké kalhoty..
(Nejsem ale žádný tlouštík, 71 kg)
EDIT: nejhorší cestu jsem jel na gymplu ve třeťáku, když jsme jeli na sporťák, 70km svižného tempa, posledních 5 km jsem myslel, že z toho kola ani neslezu.. Ani po rovince jsem už nemohl šlapat, svaly bolely a rezignovaly..

Ale plánuji, že teď začnu více, protože jaksi poslední dobou nemohu zapnout nějaké kalhoty..

EDIT: nejhorší cestu jsem jel na gymplu ve třeťáku, když jsme jeli na sporťák, 70km svižného tempa, posledních 5 km jsem myslel, že z toho kola ani neslezu.. Ani po rovince jsem už nemohl šlapat, svaly bolely a rezignovaly..

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dříve závodně sjezdy a nějaký ten freeride na naší trati, ale teď už jen rekreačně, ale za to často. Zrovna včera jsem měl 100 km vyjížďku 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”