po scanu MWAVem nejde net
po scanu MWAVem nejde net
no toš update - scan & clean sem dal a až se to dokončilo tak mi prostě nešel net IE, firefox - nic, ale ICQ mi šlo
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Po update se dopoporučuje restart pro dokončení zápisu do registrů je možné že sis tím čištěním odmázl něco z toho update.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Nesmazalo to náhodou něco z Winsock a nyní se to nechce připojit? Můžeš zkusit tohle : http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: po scanu MWAVem nejde net
me2d píše:no toš update - scan & clean ...
... to se týkalo MWAV a tam je restart počítače pro zápis do registrů zbytečný

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neřekl bych, že příčinou byl Mwav, ledaže byl nějaký prevít integrován tak dokonale, že Mwav jej odstranil i s příslušným souborem. Spíše máš v noteboku ještě další problém. Zkus jej restartovat a udělat vyčištění a kontrolu disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Možná se jedná o novou variantu Trojského koně Tibs, který se poslední dobou šíří hojně po ICQ,je u něj typické nefunkčnost internetu, napadne Winsock a vytvoří knihovnu rsvp32_2.dll v adresáři \windows\system32. odstranit jde pak pomocí LSP fix http://www.snapfiles.com/get/lspfix.html odstraněním zmíněné knihovny.