Jj, díky oběma, ten Corsair nevypadá vůbec špatně, i ten cable management je slušnej a ten Fractal define má kámoš akorát Full Tower, a chladí mu to krásně, je hezky odhlučněná, a místa je tam požehnaně, čemuž se nemůžeme divit když je to Full Tower

no ale oba ste mi doporučili Midi Tower.. nebude tam problém s chlazením? Air Flow a tak když tam bude všechno namačkaný u sebe? Jsem Laik tak mě prosím pochopte

chci si bejt před koupí jistej se vším, a jak už sem řekl, když už nakupuju komponenty za 30k tak chci aby si lebedili v krásnej prostornej skříni která je krásně uchladí

já nevim ale ta Midi Tower mi přijde prostě že nemůže mít tak dobrej Air Flow jako Full Tower je mi jasný že když si nebudu hrát s hardwarem a taktovat to do extrémů tak by se to mělo uchladit i v něakej obyčejnej skříní za litr.. ale jistota je jistota, znáte to. Taktovat nehodlám, do teď sem si vystačil se slaboučkým AMD Athlonem 2,5Ghz

takže mi ten 3570k bude bohatě stačit na dalších pár let, vím že s taktováním je to u Ivy Bridge horší, že u taktů 4,5Ghz de teplota hodně nahoru, a že 2500K zvládá v pohodě 5Ghz i víc, ale do takových extrémů vážně nehodlám jít, navíc 2500K má tdp 95w a 3570K jen 77w menší tdp je prý lepší a navíc je to novější technologie takže si ho tam nechám, ale díky za tip :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2012 13:57) ---
Jo ještě sem zapoměl dodat že za tu Case sem ochotnej dát max okolo 4k :)