Ahoj vsichni, moc prosim o radu .
Nefunguje mi facebook. Jasne chapu, ze mi zde nekolik lidi napise, tak se na nej vy.er atd... Ale rad bych, aby me opravdu fungovalo
vse co chci. Pokusim se nastinit v par bodech muj problem.
Cca tyden zpet mi z niceho nic prestal fungovat facebook, (pokusil jsem se pripojit zadanim adresy http://www.facebook.com i https://www.facebook.com)
na jakykoliv jiny web se dostanu bez problemu , pouze facebook nejde, nenacte se ani loginova stranka na FB, pouze po par minutach nacitani, kdy to hlasi akorat cekam na odezvu z www.facebook.com to spadne s tim, ze casovy limit vyprsel. Aktualne vyuzivam Google Chrome i kdyz jsem to zkousel i v mozzile, opere i klasickym Internet Exploreru, vsude je ten samy problem.
Pres prikazovy radek normalne pingnu www.facebook.com i kdyz se mi zda opravdu divny ten ping pri -n 30 je nejnizsi hodnota 122 a nejvyssi 124, takze stale cca stejny ping i kdyz pomerne vysoky na to , ze mam od UPC 60/6mbit net.
Pokousel jsem se vygooglit , zda nekdo nema stejny problem jako ja a nalezl jsem tam pouze rady : smazat cookies, pokusit se zmenit DNS atd. Vse jsem zkusil , ale bohuzel bez uspechu. Dokonce jsem se koukl i na soubor hosts, jestli nahodou tam neni provazane s FB nejake jine IP , ale neni.
Volal jsem na providera (UPC) a bylo mi sdeleno, ze z jejich strany jde smerem ke me vse v naprostem poradku.
Problem vygradoval tim, ze jsem naformatoval vsechny disky (cca 500gb filmu, her, hudby) a preinstaloval windows (pouzivam windows 7), ale stale se nedostanu na facebook.
Paradox je ten, ze mam od UPC novy wifi modem , kde mam pripojeny PC ja + dalsi muj bratr a tomu to normalne jde. Dokonce kdyz se na sit pripojim z
mobilu , tak i v mem mobilu to normalne jde.
Fakt uz si nevim rady cim by to mohlo byt. Kdyz uz jsem preinstaloval/naformatoval i cely komp.
Kdo mi pomuze dostane 10 bludistaku :-)
Diky moc predem za odpovedi.
nenacita se WEB. prosim o pomoc
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nenacita se WEB. prosim o pomoc
Vzhledem k tomu, že to máš přeinstalované (asi načisto), tak je závěr jediný. Tvůj PC prostě nemá rád Facebook.
Zkoušel jsi jiný prohlížeč?
//pak mě ještě napadá, zda Tě neblokuje Facebook? Neprovedl jsi něco?
Zkoušel jsi jiný prohlížeč?
//pak mě ještě napadá, zda Tě neblokuje Facebook? Neprovedl jsi něco?
Naposledy upravil(a) d1amond dne 01 črc 2012 17:05, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nemáš FB zablokovaný v antiviru či firewallu?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč vkládáš dotaz opakovaně? Původní smazán!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
omlouvam , se nevedel jsem do jake sekce ho spravne vlozit a kdyz jsem pak videl v kategorii windows , ze jsou tam dotazy jineho charakteru, tak jsem to dal jinam. Ten puvodni jsem zrejme zapomel smazat.
Jinak k dotazum zkousel jsem firefox, operu, chrome i normalne internet explorer a nic.
Antivir tam zadny nemam, jsem cersvte po reinstalu. Firewall jsem uplne vypnul a furt to nejde. :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2012 17:11) ---
co se tyce toho , ze by me zablokoval facebook, tak opravdu nevim ,ale z bratroveho PC se normalne na svuj ucet na FB lognu i z mobilu. Dokonce by me myslim mohli bloknout dost tezko, protoze mam UPC a to funguje na dynamickych ip adrsach, ktere se meni cca kazdych 24 hodin a me to uz nefunguje skoro tyden. Leda, ze by me ten blok poslali na MAC adresu (jestli to vubec jde).
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2012 18:27) ---
Diky vsem za snahu pomoci , nicmene uz jsem zjistil pricinu. Bohuzel je to chyba mezi UPC a Facebookem. Volal jsem jeste jednou na technickou podporu k providerovi a bylo mi sdeleno , ze uz eviduji nekolikset pripadu jako je muj a intenzivne to resi. Pry diky necemu Facebook odstrihl X ipadress.
Jinak k dotazum zkousel jsem firefox, operu, chrome i normalne internet explorer a nic.
Antivir tam zadny nemam, jsem cersvte po reinstalu. Firewall jsem uplne vypnul a furt to nejde. :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2012 17:11) ---
co se tyce toho , ze by me zablokoval facebook, tak opravdu nevim ,ale z bratroveho PC se normalne na svuj ucet na FB lognu i z mobilu. Dokonce by me myslim mohli bloknout dost tezko, protoze mam UPC a to funguje na dynamickych ip adrsach, ktere se meni cca kazdych 24 hodin a me to uz nefunguje skoro tyden. Leda, ze by me ten blok poslali na MAC adresu (jestli to vubec jde).
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2012 18:27) ---
Diky vsem za snahu pomoci , nicmene uz jsem zjistil pricinu. Bohuzel je to chyba mezi UPC a Facebookem. Volal jsem jeste jednou na technickou podporu k providerovi a bylo mi sdeleno , ze uz eviduji nekolikset pripadu jako je muj a intenzivne to resi. Pry diky necemu Facebook odstrihl X ipadress.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 7095
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 16:19