Nejde nahrát video

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

Fiala Jan
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejde nahrát video

Příspěvekod Fiala Jan » 30 čer 2012 16:20

Pěkný den,
Nahrál jsem video, záznam své plochy, prostřednictvím programu Camtasia a chtěl toto video sdílet s přítelem na internetu. Bohužel video na internet nešlo nahrát. Zkusil jsem řadu serverů umožňujících uchování dat a videa, od Youtube počínaje, až po uloz.to konče, ale žádný server mi video nahrát nedokázal. Zkusil jsem tedy pozměnit velikost videa, ale problém se nevyřešil. Zkusil jsem tedy změnit formáty videa z avi na MP4 a jiné, ale problém trval. Zkusil jsem tedy ještě vypnout bránu firewall, zda mi to nějak neblokuje ta, ale problém stále trval. Tak jsem ještě zkusil to video zkopírovat na flushku a nahrát to přes jiný počítač. Ale video z té flushky na tom druhém počítači vůbec nešlo přehrát. Data však na uloz.to nahrát šla, avšak když si je kdokoli stáhnul, tak mu to nešlo spustit. Pokud jsem však tato data stáhl zpětně na to první PC, na kterém jsem to video natočil, tak jsem to normálně spustil. Vše mi to připadá, jako kdyby tam byla zabudovaná nějaká ochrana nebo blokace systému Windows 7, že s tím videem jde pracovat pouze na tom počítači, na kterém jsem ho natočil. Nevím si už rady, potřeboval bych to video nějak přes internet dostat známému, ale už nemám nápady jak a začínám z toho šílet :crazy: .
Předem díky za pomoc
Honza

Reklama
Coxx-cz
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde nahrát video

Příspěvekod Coxx-cz » 02 črc 2012 10:16

Co používáš za prohlížeč? Někde jsem četl, že některé prohlížeče neumí upladovat/stahovat soubory větší než určitý počet GB: Zkus jiný prohlížeč ;)
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 02 črc 2012 10:27

Možná problém s kodeky (TSCC kodek), nebo zkusit to přehrávat v Camtasia playeru.
(hoď mu to video na uložto, přítel ať to stáhne, naistaluje si i ten přehrávač > Camtasia player, a zkusí to přehrát v něm, ony totiž ty jiné PC nemají pravděpodobně kodeky v kterých to bylo pořízeno, proto jim to nejde a tobě ano)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Fiala Jan
nováček
Stav:

Příspěvekod Fiala Jan » 02 črc 2012 22:09

Prohlížeš mám Firefox. Na to Ulozto to právě vůbec z mého nového PC nedostanu. Dostal jsem to tam jenom přenosem přes flashku na starý pc a pak to na ulozto dát šlo, jenže to pak zase nešlo přehrát. Když to zkusím hodit na ulozto z nového pc, tak se to vůbec nenačte.

Coxx-cz
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Coxx-cz » 02 črc 2012 22:29

Tak ještě bys mohl zkusit rozkouskovat video na "party"-> Nahrát víc menších videí.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 03 črc 2012 08:26

Tak ještě jednou, dostals to skrze druhý počítač a flashku na uložto, odtud to zkus stáhnout do nějakého počítače na který nainstaluj ten výše uvedený přehrávač a zkus jestli to přehraje, mělo by to jít.
Našel jsem tohle což je asi nejen tvůj problém.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Design a grafické editory”